fbpx

SkyTower investește în noi facilități: lobby high-tech, zonă de evenimente cu amfiteatru și gradină urbană

Raiffeisen Property Holding International (RPHI), proprietarul SkyTower, continuă seria investițiilor în facilitățile celei mai iconice clădiri de birouri din țară. După obținerea certificării LEED, care confirmă standardele și randamentul ridicat de eficiență al clădirii, SkyTower intră într-o nouă etapă de investiții, prin care spații cu utilitate comună sunt reamenajate pentru o utilizare optimă.

Astfel, lobby-ul și spațiul de la mezaninul clădirii sunt în proces de reconversie, iar spațiile verzi ce înconjoară turnul sunt în curs de reamenajare, urmărind necesitățile exprimate de comunitatea chiriașilor din SkyTower.

SKT_Auditorium_AA_001

Zona exterioară, conectată la esplanada din fața SkyTower, se transformă într-o grădină urbană gata să acomodeze și să ofere un spațiu de relaxare comunității, întreaga dispunere fiind gândită fluid și optimizată cu mobilier urban ergonomic. Lucrările presupun refacerea și amenajarea unei suprafețe verzi de circa 800 de mp. Tot în zona exterioară sunt instalate 2 e-chargers puse la dispoziție, gratuit, tuturor chiriașilor care dețin omașină electrică.

SkyTower_Greenary_concept 3_04

În continuarea conceptului de regenerare și revitalizare pentru zonele verzi, lobby-ul clădirii este de asemenea în proces de amenajare, cu accent pe tehnologii high tech, precum perete LED de mari dimensiuni integrat în zona de acces către lifturi, și servicii premium.

SKT_Conference_CA_003

Tot în sfera spațiilor destinate utilizării de către comunitate, SkyTower reconvertește spațiul disponibil la mezaninul clădirii și amenajează un amfiteatru multifuncțional de dimensiuni medii, cu o capacitate de circa 60 de persoane, o sală de ședințe, precum și o zonă de lounge cu o suprafață de 110 mp.

Aceste zone și spații nou dezvoltate sunt disponibile în primul rând pentru chiriașii turnului si pentru programul SkyCreatives, însă spațiile dedicate evenimentelor vor fi disponibile și pentru închiriere.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0