fbpx

SLEEPING AROUND / Pop-Up Hotel

Text: Sabin Borş

Locaţii spectaculoase, design special, evenimente inedite şi o redefinire inovatoare a noţiunilor de ecologic şi contemporan – hotelul pop-up SLEEPING AROUND este o experienţă unică ce deschide noi perspective în industria hotelieră.

SLEEPING AROUND / Pop-Up Hotel

După ce a fost aplicat cu succes în retail, conceptul pop-up ajunge acum în industria hotelieră, oferind nu doar confort, ba chiar un nou tip de lux, dar şi o experienţă autentică şi provocatoare. Iniţiatorii proiectului SLEEPING AROUND şi-au dorit să facă din acest tip de hotel o modalitate surprinzătoare şi totuşi relaxantă de deconectare de la cotidian.

SLEEPING AROUND / Pop-Up Hotel

SLEEPING AROUND / Pop-Up Hotel

„Indiferent de înclinaţia noastră pentru aventură, nu pe toţi ne încântă ideea de a împărţi un duş comun.” Conceptul unui hotel pop-up a pornit de la ideea de a oferi tot confortul într-un cadru compact, restrâns la suprafaţa unui container de transport maritim, reciclat: „Gândim ecologic şi utilizăm doar materiale responsabile din punct de vedere ecologic. Containerele sunt produse în China, după care sunt utilizate pentru transport internaţional. Pentru că nu este întotdeauna profitabil să trimiţi înapoi containerele goale, acestea sunt adeseori abandonate în porturi, inclusiv în portul din Antwerp. Acest concept unic oferă mixul ideal de aventură şi confort în câteva dintre cele mai impresionante locaţii din oraş.”

SLEEPING AROUND / Pop-Up Hotel

SLEEPING AROUND este construit ca un mic ansamblu cu 4 camere individuale de hotel, un container pentru micul dejun şi lounge, iar în perioada următoare va fi dat în utilizare şi un container pentru saună. Camerele de hotel includ paturi plutitoare cu lenjerie de cea mai bună calitate, duşuri XXL Hansgrohe Raindance cu un design Aquaconcept, chiuvete Duravit şi sisteme de aer condiţionat Dyson, iar accentul tipic belgian de design este dat de mobilierul Extremis şi sistemele inovatoare de iluminat Dark.

SLEEPING AROUND / Pop-Up Hotel

În acest ambient, îţi poţi începe ziua cu un mic dejun încântător, poţi servi o cafea Illy după-amiaza sau poţi savura un pahar de vin seara, bucurându-te în tot acest timp de o privelişte deosebită.

SLEEPING AROUND / Pop-Up Hotel

Până acum, SLEEPING AROUND a fost prezentat în mai multe locaţii, confirmând astfel caracterul mobil şi flexibil al conceptului (iniţiatorii văd deja ineditul hôtel ocupând locaţii surprinzătoare, de la acoperişul zgârie-norilor la peisajele alpine sau insulele greceşti).

SLEEPING AROUND / Pop-Up Hotel

În septembrie 2012, SLEEPING AROUND a fost prezent în cadrul emisiunii Villa Vanthilt,
apropiere de muzeul MAS din Antwerp, după ce fusese amplasat pe marginea de curbură a râului Scheldt, peste drum de portul Waagnatie. În octombrie 2012 a fost expus în cadrul târgului Interieur Extra din Kortrijk, pe insula BUDA, o plajă amenajată pe malul râului Lys, acolo unde vizitatorii şi jurnaliştii au putut închiria o cameră pe parcursul întregii săptămâni cât a durat târgul, iar sponsorii proiectului au organizat diferite evenimente speciale pentru clienţii lor.

SLEEPING AROUND / Pop-Up Hotel

Echipa SLEEPING AROUND aşteaptă sugestii cu privire la noi locaţii provocatoare în care acest concept poate aduce o experienţă inedită de locuire şi relaxare.

SLEEPING AROUND / Pop-Up Hotel

SLEEPING AROUND / Pop-Up Hotel

informaţii suplimentare: www.sleepingaround.eu

coordonare şi producţie: Didier Opdebeeck

coordonator hotel: Geoffrey Stampaert

fotografii: Frederik Vercruysse şi Frederik Herregods

SLEEPING AROUND / Pop-Up Hotel

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0