fbpx

SomProduct, garanția unui proiect de succes

La SomProduct, credem în importanța unui partener de încredere, indiferent că este vorba despre căminul propriu sau proiectele tale de succes. De-a lungul timpului, SomProduct a devenit mai mult decât un magazin online, a evoluat într-un concept.

Pornind de la deviza ,,SomProduct – Inspiring Comfort” suntem motivați zilnic să oferim produse de cea mai bună calitate, particularizate după preferințele fiecărui cumpărător. Atenția la detalii, dedicarea și orientarea permanentă spre nevoile clienților, au extins portofoliul de produse prin colaboratori din diferite colțuri ale lumii, selectând produse de cea mai bună calitate.

Dacă plănuiți să vă redecorați casa sau să achiziționați produse high-class personalizate, la SomProduct puteți găsi o varietate de produse de design și stiluri, care să vă ajute să oferiți oricărui spațiu o notă de originalitate.

Începând de la zona de living și până la birou, întregul cămin poate să beneficieze de un suflu nou, cu ajutorul unor articole care îmbină inovația, originalitatea și confortul. Pe lângă gama variată de produse disponibile, serviciile personalizate oferă avantaje exclusive cumpărătorilor.

Programul business to business te ajută să economisești inteligent, fără compromis de calitate. Avantajele exclusive corporate sunt completate de servicii premium, de la transportul gratuit și până la atribuirea unui consultant specializat, pentru cele mai inspirate decizii. Ești astfel mereu la curent cu ultimele noutăți și tendințe din lumea designului interior.

Creativitatea vine la pachet cu soluții fezabile, într-un mobilier în care primează funcționalitatea, însă designul se face remarcat cu ușurință. Poți să alegi din sute de materiale și texturi pentru a te asigura că fiecare piesă de mobilier este unică, la fel ca și ideile tale. Ai la dispoziție paletare cu țesături speciale, oferind versatilitate și autenticitate chiar și mobilierului minimalist.

Consultantul tău personal SomProduct, te poate ajuta să descoperi oferta și serviciile noastre complete, în limitele impuse de tine. În cazul în care multitudinea de alternative te pune pe gânduri, showroomurile SomProduct te așteaptă în București, Brașov, Cluj-Napoca sau Baia Mare.

Dedicarea și orientarea permanentă spre nevoile clienților, dar și redefinirea confortului au stat la baza SomProduct încă din anul 1995. SomProduct activează astăzi pe piața online de Home&Deco, continuând să aducă colaboratori de prestigiu din diferite colțuri ale lumii, selectând cu atenție fiecare produs, respectând astfel cele mai exigente cerințe de calitate.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0