fbpx

Speakeri și Invitați SCHOOL + HOSPITAL 2017

Organizatorii seriei de evenimente SCHOOL + HOSPITAL 2017 publică lista preliminară a Speakerilor și Invitaților din programul celor două forumuri internaționale din octombrie: Building Education Bucharest International Forum (ediția a II-a) și Building Health Bucharest International Forum

(ediția a III-a) http://www.borocommunication.ro/wp-content/uploads/2017/08/Speakeri_SCHOOLHOSPITAL_2017.pdf.

Chairman al seriei de evenimente SCHOOL + HOSPITAL este arh. Șerban Țigănaș, Președintele Ordinului Arhitecților din România, iar Invitatul Special este dr. Anne Dix, Director al Biroului pentru Școli și Spitale din cadrul Agenției Guvernamentale Americane USAID.

La SCHOOL + HOSPITAL 2017 vor participa în jur de 400 de arhitecți, investitori publici și privați din sănătate și din educație, directori ai principalelor școli și spitale din România, specialiști și speakeri din Statele Unite ale Americii, Norvegia, Danemarca, Emiratele Arabe Unite, Suedia, Finlanda, Austria, Polonia, Marea Britanie, Franța și Romania.

SCHOOL + HOSPITAL este un concept creat de BORO PR & COMMUNICATION, iar cele două forumuri internaționale de la București sunt organizate în parteneriat cu ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA.

Seria de evenimente SCHOOL + HOSPITAL 2017 are loc pe 19 octombrie, la Hotel Radisson Blu din București, Calea Victoriei 63-81, Sala Atlas Ballroom.

Mai multe despre SCHOOL + HOSPITAL pe www.building-education.ro, www.building-health.ro și www.borocommunication.ro

Înscrieri Participanți, Expozanți și Parteneri la adresele de email education@borocommunication.ro (pentru Building Education) și health@borocommunication.ro (pentru Building Health).

Noutăți din cadrul SCHOOL + HOSPITAL 2017 pe www.facebook.com/SpatiulEducational, www.facebook.com/SpatiulMedical și www.facebook.com/BOROCOMMUNICATION

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0