fbpx

Spread the Love – cu un Giftbox igloo, în ediție limitată

Nu contează cum îi spui: Valentine’s Day, Dragobete sau doar o zi ca toate celelalte. Nu contează dacă ești singur/ă, în doi, în familie, în mijlocul prietenilor sau pur și simplu în căutare. Iubirea e mereu acolo și ne așteaptă, purtând felurite nume și chipuri. Poate fi o clipă anume, o stare, un loc, un vis, o călătorie, un zâmbet, o aromă, un cuvânt nerostit. Ceva ce numai tu știi. Ceva greu de surprins într-un gest.

Dar poate fi și o carte, un vin, o ciocolată. Sau toate trei la un loc. Lucruri mici și prețioase, pe care noi le-am prins acum într-un gest pe care te invităm să-l împarți luna aceasta cu cineva drag, în liniștea casei și a serilor de iarnă.

Așa că ți-am pregătit o cutie-cadou cu virtuți reciclabile și design responsabil,
ce te va îndemna să-i dai un nou destin și după deschidere,
în interiorul căreia vei găsi:

un album igloo de colecție pentru delectarea imaginației

un vin rosé aparte

bomboane asortate din cea mai fină ciocolată belgiană care să rotunjească experiența #degustbun

____

Pentru albumul Interioare din România. Selecție 2020 am ales cele mai reușite amenajări românești de locuințe din ultimul an, cu gândul la un spațiu neinvadat de griji, în care să poți respira și din care să te inspiri. Un album care te va face să te reîndrăgostești de designul interior – acum când „acasă” a devenit, mai mult decât oricând, locul cel mai prezent din viețile noastre.

Vinul Corcova, din regiunea Mehedinți, e un cupaj rosé premiat, lejer și proaspăt, echilibrat și seducător, cu aromă fructată de fragi și citrice, amintind de zilele unei veri însorite.

Pralinele sunt artizanale și vin de la Sibiu (via Belgia), de la micul atelier Chocolate Delice, unde rețetele inedite și ingredientele atent alese se împletesc cu povești de dragoste și… ciocolată.

____

Alege Giftbox-ul igloo și împarte iubirea cu cei dragi

_IGLOOJOI__

[button color=”pink” size=”big” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.igloo.ro/produs/spread-the-love-giftbox-igloo/”]Spread the Love here[/button]

*Nu uita că Giftbox-ul este valabil doar în luna februarie, în ediție limitată, numai pe igloo.ro.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0