fbpx

Start înscrierilor pentru cea de-a 7 ediție a Bringing Light to Life Architectural Design Awards

VELUX are onoarea să invite arhitecți și designeri din Europa Centrală și de Est să participe la cea de-a șaptea ediție a Bringing Light to Life Architectural Design Awards.

Bringing Light to Life Architectural Design Awards caută proiecte remarcabile care sunt exemple de bune practici în ce privește utilizarea soluțiilor de iluminat natural VELUX și care, în același timp, explorează tema generoasă a luminii naturale.

Lasă-ți povestea să devină câștigătoare!

Bringing Light to Life Architectural Design Awards reprezintă o oportunitate pentru arhitecții și designerii din Europa Centrală și de Est să împărtășească cu o audiență globală cele mai noi proiecte în care au integrat ferestre de mansardă VELUX și/sau tuneluri solare pentru acoperișuri înclinate și/sau ferestre pentru acoperiș terasă. Mesajul din acest an, Lasă-ți povestea să devină câștigătoare, este dorința evidentă de a vedea proiecte care, dincolo de valoarea lor arhitecturală, spun o poveste.

Modalitatea de înscriere

Invităm arhitecți și designeri să își înscrie proiectul aici, până la 31 ianuarie 2021, la una din cele două categorii: Renovare și Construcții noi, fiecare categorie fiind la rândul ei segmentată în Case familiale, Rezidențial/Case multifamiliale și Clădiri Publice. Juriul format din arhitecți din Europa Centrală și de Est va alege proiectele câștigătoare, care ulterior vor fi anunțate în cadrul unui eveniment ce va avea loc în România, gazda acestei ediții.

Bringing Light to Life Architectural Design Awards este o fereastră deschisă către toți arhitecții din regiunea Balcanilor pentru a-și pune în valoare lucrările lor obișnuite”, spune arh. Șerban Țigănaș, membru al juriului din partea României.

Despre Bringing Light to Life Architectural Design Awards

În fiecare an, Bringing Light to Life Architectural Design Awards îi provoacă pe arhitecții și designerii din România, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Macedonia, Muntenegru și Turcia să abordeze tema luminii naturale în proiectele lor prin utilizarea soluțiilor de iluminat natural de la VELUX. Ne petrecem 90% din timp în interior, iar acest lucru ne afectează sănătatea. Acesta este motivul pentru care clădirile trebuie să contribuie mai mult la bunăstarea oamenilor oferindu-le mai multă lumină naturală și aer proaspăt. Lumina naturală ne influențează capacitatea de concentrare, productivitatea, sănătatea și somnul.

Poster-BLL_400x600_RO

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0