fbpx

Ștefan Câlția. Obiecte grăitoare

Expoziția „Ștefan Câlția. Obiecte grăitoare” celebrează împlinirea vârstei de 75 de ani a artistului prin deschiderea de la Muzeul Colecțiilor de Artă (Calea Victoriei, nr. 111), secție a Muzeului Național de Artă al României.

Expoziția „Ștefan Câlția. Obiecte grăitoare” organizată de Muzeul Colecțiilor de Artă, în colaborare cu Fundația Ștefan Câlția și cu Galeria Posibilă, cuprinde unele dintre cele mai importante lucrări de pictură semnate de Ștefan Câlția alături de obiecte personale colecționate de acesta de-a lungul timpului. Obiectele joacă un rol fundamental în crearea lucrărilor, alegerea lor fiind determinată de personalitatea artistului. Întâlnirea dintre reflecția artistului asupra acestor obiecte și vizitatori va fi descoperită prin intermediul „Întâlnirilor Audio”, înregistrări cu artistul incluse în aplicația de mobil: izi.TRAVEL.

Unică prin noile perspective de vizitare și design expozițional, „Ștefan Câlția. Obiecte grăitoare” facilitează o experiență profundă a lucrărilor.

Pe parcursul a patru luni de expunere, între 20 mai și 20 septembrie 2017, spațiul expozițional va fi unul viu, însoțit de concerte, conferințe, întâlniri cu artistul, ateliere cu copii și numeroase activități deschise publicului, toate deschise la Muzeul Colecțiilor de Artă, Calea Victoriei 111 (Corp C).

Program de vizitare: de sâmbătă până miercuri între orele 11.00 – 19.00

Gratuit: prima miercuri din fiecare lună

Tarif bilet întreg: 10 lei (cu reducerile obișnuite)

Curatori: Liliana Chiriac, șef secție Muzeul Colecțiilor de Artă și Alexandra Manole, curator la Galeria Posibilă

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0