fbpx

Step Project. Noi posibilităţi în designul de mobilier urban

În cadrul oraşelor contemporane, băncile, staţiile de autobuz sau scrumierele din spaţiile publice se îndepărtează din ce în ce mai mult de aspectul standardizat cu care eram obişnuiţi. Materialele şi tehnologiile de ultimă oră permit libertate în materie de design, precum şi o rezistenţă ridicată la factorii de mediu. Step Project, companie specializată în prelucrarea metalelor, produce mobilier urban durabil pentru spaţii publice şi rezidenţiale, fără niciun compromis în materie de estetică, pentru un peisaj urban captivant şi variat.

Compania operează din cadrul fabricii Metalworks Babadag, amplasată în apropiere de principalele căi de tranzit către București. Tehnologiile moderne şi eficiente permit companiei să ofere clienţilor săi procese diversificate de prelucrare a metalelor (tăiere cu laser, îndoire, sudare și soluţii CAD moderne) pentru a răspunde tuturor cerinţelor estetice şi practice. La acestea se adaugă expertiza locală şi asistenţa acordată clientului pe întreaga durată a realizării unui proiect.

Specialiştii Step Project oferă combinaţia perfectă între creativitate, abilităţi relevante, tehnologie de ultimă generaţie și business know-how, menţinând cele mai înalte standarde operaţionale și de calitate în toate serviciile oferite de companie. Resursele umane calificate, produsele autentice şi tehnologia folosită generează valoare reală pentru clienţii companiei.

Pentru producerea de mobilier urban, Step Project foloseşte exclusiv oţel galvanizat şi oţel inoxidabil, materiale ce oferă durabilitate, dar şi flexibilitate. Soluţiile tehnice de ultimă oră aplicate în procesul de fabricaţie permit folosirea de îmbinări exclusiv mecanice, fără suduri, ceea ce asigură modularitatea produselor complexe şi o rezistenţă sporită la coroziune. Echipamentele performante de producţie contribuie, de asemenea, la o productivitate ridicată, dar şi la optimizarea preţului pentru client.

În cadrul concursului de design de obiect #AlegeAsumat, organizat în 2021 de Igloo şi având ca temă conceperea de designuri de scrumiere stradale şi portabile, două dintre proiectele câştigătoare au fost executate de Step Project, inclusiv marele câştigător, Living Box. Gândită ca o sculptură urbană care poate fi amplasată oriunde în oraş, scrumiera Living Box ia forma unei prisme din oțel prelucrat intenţionat pentru un aspect patinat de vreme, fiind, în acelaşi timp, un accent şi o inserţie firească.

Mai multe despre proiecrele și soluțiile Step Project aici.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0