fbpx

Sticla Guardian Glass de pe fațada hotelului ibis Styles Bucharest City Center creează un efect aproape teatral

Noul hotel ibis Styles Bucharest City Center, cel mai recent proiect de pe piața hotelieră locală, este ca un veritabil sat urban care trăiește chiar în inima orașului. Un hotel care oferă călătorului de astăzi tot ceea ce acesta are nevoie. Aici, design-ul contemporan întâlnește motivele tradiționale, iar vechiul și noul sunt aduse împreună pentru a pune în valoare adevăratul spirit al poporului român.

Atât echipa de arhitecți cât și proprietarii au ales pentru acest proiect un produs din sticlă peliculizată Guardian SunGuard®SN 70/37, care oferă o transmisie ridicată a luminii naturale de 70%, un factor solar de 37% (valorile de performanță menționate sunt pentru o unitate de vitraj dublu), contribuind în același timp la economii de energie.

„Am ales sticla Guardian SunGuard®SN 70/37 pentru calitățile pe care le cunoșteam deja. Ce este de remarcat la această sticlă este uniformitatea culorii și raportul excelent între protecția solară și transmiterea luminii la interior. Cel mai bine este pusă în evidență pe fațada dinspre strada Știrbei Vodă unde, împreună cu perdelele și ancadramentele de cărămidă, creează un efect aproape teatral”, a declarat Bogdan Stoica, arhitect Arhi Grup.

IMG_1099

„Fațada unui hotel creează prima impresie pentru oaspeții care ne trec pragul. Prin urmare, alegerea sticlei Guardian Glass, împreună cu echipa de arhitecți, a reprezentat o soluție ideală și practică pentru noul nostru hotel ibis Styles Bucharest City Center. Am obținut astfel o fațadă modernă cu un design remarcabil, un confort ridicat pentru oaspeți, dar și performanță energetică, ceea ce, pentru noi ca proprietari, se traduce într-o investiție durabilă”, a declarat Alina Vlădulescu, General Manager, Mercure & ibis Styles Bucharest City Center.

Această sticlă peliculizată are un tip de acoperire multifuncțională ce contribuie la minimizarea necesității luminii artificiale și oferă o protecție solară excelentă, combinată cu o izolație termică remarcabilă. Sticla peliculizată Guardian SunGuard®SN 70/37 are, de asemenea, un aspect frumos, neutru, transparent, cu reflexie redusă și culoare consistentă.

Protecție solară ridicată pe sticlă neutră Guardian Glass în noul hotel ibis Styles Bucharest City Center

Sticla Guardian SunGuard®SN 70/37 nu numai că satisface trendurile arhitecturale curente, dar oferă și o serie de îmbunătățiri la nivelul performanței, inclusiv:

– Selectivitate excelentă: protecție solară și o transmisie ridicată a luminii

– Culoare neutră reflectată și transmisă sofisticat, ideală pentru fațade complet vitrate

– Disponibilitate inclusiv în varianta laminată cu folie de protecție acustică, pentru mai multă securitate și confort

Pentru mai multe informații, vizitați guardianglass.com.

***

Beneficiar: ibis Styles Bucharest City Center

Birou de arhitectură: Arhi Grup București

Fațadier: Moldivars SRL

Foto: Arthur Țințu

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0