fbpx

Sticla Guardian SunGuard SNX 50/23 creează confort și asigură protecție solară pentru Central Street Offices

Clădirea de birouri „33 Central Street Offices” din Dorobanți 33A este amplasată în centrul Bucureștiului, pe una dintre cele mai importante artere ale orașului, cu un design modern, minimalist și atemporal.

Din punctul de vedere al construcției, s-au pus în aplicare cele mai înalte standarde, cu accent special pe consumul redus de energie, ce este confirmat de un certificat de performanță energetică ce introduce clădirea „33 Central Street Offices” în rândul birourilor de clasă A și al clădirilor verzi.

Beneficiarul a ales pentru fațade sticla Guardian SunGuard® SNX 50/23, întrucât aceasta oferă performanțe excepționale, transmisie luminoasă relativ ridicată, protecție solară, dar și libertate în design. Guardian SunGuard® SNX 50/23 este o opțiune care contribuie la reducerea consumului de energie și se poate conforma celor mai stricte reglementări energetice din Europa, fără să compromită esteticul clădirii.

La parterul clădirii, lumina și deschiderea fațadei sudice contrastează cu forța exteriorului din granit roșu ce induce vizitatorilor un sentiment intens. Vitrina de sticlă din fațada principală este piesa de rezistență a parterului, cu o lungime de 5 m, o înălțime de 3 m, două foi de sticlă laminate de 20 și 16 mm grosime și o greutate de 1,5 tone, gândită pentru a asigura transparența totală între interior și zona pietonală din Calea Dorobanților. Guardian SunGuard® SNX 50/23 este ideal pentru fațadele realizate integral sau cu suprafețe mari din sticlă, fiind disponibil inclusiv în varianta laminată pentru mai multă securitate.

Cu o selectivitate de primă clasă, datorită unei pelicule cu trei straturi de argint, Guardian SunGuard® SNX 50/23 permite ca 50% din lumina naturală și doar 23% din căldura solară să pătrundă în clădire.

Combinat cu o valoare Ug ultra-scăzută de 1.0 W/m²K pentru o unitate de vitraj dublu, Guardian SunGuard® SNX 50/23 creează o barieră în orice fațadă, contribuind la reducerea pierderilor de căldură din clădire și a nevoii de răcire mecanică. Toate acestea sunt furnizate într-o sticlă cu o transmisie bună a luminii, cu o reflexie scăzută, ce ajută la atingerea designului dorit și contribuie în același timp la crearea unui mediu mai confortabil de viață și de lucru în interiorul clădirii.

Aspectul estetic este deosebit și datorită gradului scăzut de reflexie. Guardian SunGuard® SNX 50/23 este disponibilă și în versiune securizabilă.

Pentru mai multe informații vizitați: www.guardian-possibilities.com.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0