fbpx

ARCHITECTURE’S NIGHT IN // 22 MAI

Joi, 22 mai, începând de la ora 19.00, are loc în cadrul Romanian Design Week cea de-a doua ediţie Architecture’s Night In – Porţi deschise birouri de Arhitectură. 10 birouri de arhitectură îşi deschid porţile şi îi invită pe studenţi, colegi arhitecţi şi designeri să le viziteze sediul, să le cunoască echipa şi proiectele sau să participe la petrecerile tematice organizate.
Birourile care îşi deschid porţile sunt: Atelier 507, Laboratorul de Arhitectură (Parametrica), Phenomena Laboratory, PRODID, PZP, Republic of Architects, Square One, SYAA, The craft lab by Irina Neacşu, WIGWAM Design.

Programul Architecture’s Night In:

Atelier 507 // Noaptea papioanelor @Atelier 507 // 19.00

Şoseaua Iancului nr 60, etaj 2

Eveniment : Joi seară la ora 19:00 ne vom delecta cu prezentări de proiecte, vom oferi papioane şi gustări alese şi vom împărţi un vin şi un dans la noi în atelier.
Lăsăm creionul şi luăm paharul de vin, lăsăm monitorul şi privim perspectiva reală.
Program Noaptea Papioanelor Atelier 507
19:00 – Încălzirea intr-o atmosfera jazzy mixata de DJ-ul nostru
20:00 –Povestim despre Atelier 507 şi luăm o gustare – Prietenii de la Flori de Mentă ne-au pregătit nişte delicatese, numai bune pentru a asezona networkingul
21:00 –Vin şi vizionări – Proiecţii şi prezentări de proiecte
22:00 –Papioanele la dans!

Laboratorul de arhitectură // Open doors – Come into the lab // 20.00

Str. Mircea Vulcanescu nr. 27

Eveniment : În casa cu brad în curte, pe Mircea Vulcănescu, nr. 27, colţ cu Cazzavillan. Tot ce ai de făcut este să îţi aduci YOUR INSIDE GEEK, iar noi vom asigura buna dispoziţie.

Iată ce aducem:

LUCRĂRILE LABORATORULUI: design, proiecte, concepte, visuri, rezultate din workshopurile trecute, precum ARCHITECTURE IN FASHION. Vei fi uimit cum participanţii au pus în practică concepte din lumea frumoasă a modei. utilizând tehnici precum laser cutting şi 3D printing, pe care îl vom şi experimenta la faţa locului, cu ajutorul prietenilor de la ROBOFUN.

Design pentru spaţii publice: fiind conectaţi la tema RDW 2014, propunem colecţia noastră Cardboard Collection X2, care duce mai departe limitele utilizării materialelor eco.

În cocktail, pe lângă toată această ştiinţă şi muncă, vom avea distracţie, muzică bună, bere de la Peroni şi oameni frumoşi. În caz de vreme bună, curtea cu brad ne va găzdui şi ne va relaxa în semi-întuneric.

Povestea *Phenomena Laboratory* // 5 Senses with superbrands – Phenomena Laboratory Launch Party // 19.00

Bd. Magheru 6-8, Garajul Ciclop

Eduard Baicu, Andrei Oţet, Mircea Banu şi Matei Cristian s-au unit pentru a crea Phenomena Laboratory. Echipa Phenomena priveşte conturarea ideilor de proiect în jurul conceptului că orice spirit prinde o formă. Formula aceasta reprezintă primul laborator de creaţie experimentală care lucrează cu efecte transmise senzorial tuturor simţurilor.

Program

Evenimentul FEELINGS 22 este cel mai bine descris printr-un mix unic între arhitectură, design şi identităţi de brand. Seara trebuie vazută ca o experienţă aparte ce activeaza treptat perceptorii senzoriali şi amplifică trăirile prin intermediul unor instalaţii de design ambiental şi al programului care cuprinde demonstraţii culinare, muzică live şi proiecţii video.

Fii deschis să interacţionezi cu un spatiu neconvenţional cu elemente orchestrate într-o notă de senzualitate şi extravaganţă de designerii Phenomena Laboratory în jurul brandurilor care au ales să se apropie de invitaţi cu o altfel de abordare contextuală şi conceptuală, personalizată acestui eveniment.

Pentru o noapte, vei experimenta un nou tip de entertainment în primul laborator de creatie din Romania care se prezinta îndrăzneţ si provocator, alături de invitaţi cu deschidere spre arhitectură, design, fashion, publicitate şi spectacol.

Dare to take part!

Prodid // Dincolo de poartă începe aventura: Îndrăzniţi!

Str. Obedenaru nr. 3

Eveniment : Ne place să povestim. Să facem să circule visele noastre despre case, grădini şi oameni.
Ne place să invităm. Oameni curioşi, care vor să se îmbibe cu idei şi voie bună.
Te aşteptăm în povestea noastră, într-o grădină răcoroasă şi-un atelier-muzeu, joi pe-nserat, să propagăm veselia şi binele în oraş.
Unde? În Obedenaru 3, la firul ierbii, începând cu ora 19. Vom avea şi o proiecţie despre workshopul tău drag de la Ţibăneşti.


Program eveniment:

19-20. Suntem gazdele voastre, puneţi-ne la treabă, vă explicăm, vă arătăm, vă gătim! Vino doar cu cele trebuincioase şi testează-ne abilităţile de bucătari. Grătarul deja bate din picior!

de la 20. Proiecţie film „Ţibăneşti- Batem fierul la Conac!” şi discuţii/

Prezentare harta workshopurilor şi note despre „adevărul terenului”

după 22- până pe-nnoptat. Să ne mai cunoaştem oleacă, să schimbăm idei şi să ne veselim!

PZP & SYAA// Proiectam vara! // 19.00

Calea Dorobanţilor nr. 127

Eveniment: Vine vara şi trei birouri de arhitectură vor fi blocate sub acelaşi acoperiş muncind din greu la proiecte şi visând la mare. Soarele va arde, şantierele vor sfarăi, betnul se va turna cu greu şi vinerile vor fi cu program scurt.

În anticipaţie, PZP si SYAA îşi transformă biroul într-un bar pe plajă pentru o noapte. Băutura, dansul şi consilierea pentru arhitectură şi design sunt din partea casei.

Ţinuta obligatorie: de vară!

Republic of Architects // MoMi’s Night Out // 18.00

Calea Călăraşi nr. 40

Eveniment: Seria de evenimente planificate de-a lungul celor patru zile în grădina din Calea Călăraşi nr.40 se va închide cu o petrecere în grădină cu ocazia Nopţii Birourilor de Arhitectură. La un pahar, la o poveste sau jucând diverse jocuri în curte, întreaga seară este gândită ca un test al aptitudinilor sociale ale lui MoMi. Pentru aceasta, seara va fi martorul transformării întregii grădini într-o sală de bal sub lumina lunii.

Square One // Lipscani 55. Santier // 19.00

Str. Lipscani nr. 55

Eveniment: Vă aşteptăm joi 22 mai începând cu ora 19.00 într-una din cele mai frumoase clădiri istorice din bucureşti, pe strada lipscani nr. 55, cu povestea unui proiect in devenire, cărtureşti carusel.

The craft lab by Irina Neacsu // Oficial opening showroom // 19.00

Strada Popa Tatu, nr. 46, sector 1, Bucureşti

Eveniment: Program – pe toata durata serii:

– Prezentări proiecte echipa Interior Design Irina Neacşu

– Greeting Canvas: Draw your city ( pattern colectiv al oraşului, început de Irina Neacşu şi continuat de vizitatori, pentru a întruchipa oraşul căsuţelor de poveste, ascunse în inima unei metropole).

– Workshop: Ora de Croitorie ( uşile atelerului thecraftLAB vor fi deschise unor sesiuni creative, disponibile oricărui vizitator care doreşte să plece acasă cu o geantă de vară personalizată după bunul său plac, cu toate materiale puse le dispoziţie de biroul nostru). Pe durata întregii seri se vor organiza trei workshop-uri de croitorie, fiecare începând la ora 20.00 – 21.00 – 22.00, pe durata a 50 de minute. Accesul la workshop presupune o taxă de 35 de lei.

WIGWAM Design // Urban Connexions // 19.00

Str. Clucerului, nr. 44

Eveniment: Tema evenimentului nostru va fi “conexiuni urbane” – ne gândim la spaţiile publice ca la nişte oportunităţi de a conecta atât locaţii fizice, cât şi oameni care împărtăşesc interese similare.

Evenimentul nostru va începe cu o scurtă prezentare a celor mai reprezentative proiecte realizate în cadrul biroului nostru, pentru a stabili o primă legătură cu vizitatorii noştri. Anticipăm ca o mare parte dintre cei care ne vor călca pragul să fie studenţi la arhitectură say design, astfel încât ne vom bucura să le răspundem la întrebări legate de viitorul lor profesional, care sunt provocările noastre şi cum le facem faţă.

Mai multe detalii despre birourile participante, evenimentele organziate şi harta spaţiilor se pot găsi pe www.romaniandesignweek.com.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0