fbpx

„Stone Story” în showroom-ul Stona

Un design deosebit începe cu naturalul. De la bugete mai mici până la bugete pentru amenajări de lux, piatra naturală poate satisface cele mai exigente idei și poate oferi, în fiecare zi, un mediu inspiraţional acasă. Stona a venit în ajutorul clienţilor ce îşi doresc un design distins şi durabil cu piatră naturală, inaugurând un showroom în Bucureşti, Șos. Pipera, nr. 48. Acest spaţiu a fost conceput şi construit pentru cumpărători. Aici orice client poate simţi ce înseamnă piatra naturală, cum îmbină aceasta tradiţionalul cu modernul, confortul cu eleganţa, coloristica cu textura, clientul putând lua cea mai înţeleaptă decizie.

Pe 12 aprilie a avut un eveniment în cadrul căruia le-a fost prezentată vizitatorilor #povesteapietreinaturale.

Cumpărători împreună cu arhitecţi, designeri şi jurnalişti au petrecut o seară într-un ambient primitor alături de echipa Stona, care i-a aşteptat pe vizitatori să le prezinte cu mare drag această adevarată galerie de marmură, granit, travertin, calcar, ardezie, onix. O seară fascinantă, încărcată cu informaţii un produs care spune istoria pământului.
Acordurile melodioase de pian, vinurile atent selecționate, alături de gustările speciale au creat cadrul perfect pentru descoperirea poveştii pietrei naturale, aşa cum le place celor din echipa Stona să spună.
Invitații au fost întâmpinați cu un tur al showroom-ului şi li s-a oferit de asemenea oportunitatea de a vedea, în realitate virtuală, cum arată cariera din Grecia, acolo unde piatra naturală este extrasă și prelucrată, înainte de a ajunge în depozitul din Prahova.

♦ ♦ ♦

Stona este divizia de retail a Algabeth Stone Group, companie cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, ce deține 6 cariere în întreaga lume și peste 15 cariere în cooperare exclusivă, cu export în peste 80 de ţări. În prezent, compania este în expansiune continuă, având un spaţiu de expunere de peste 70.000 de mp, cu cel mai mare stoc din România, ce depăşeşte 300.000 de mp din peste 500 de modele de piatră naturală. Showroom-ul Stona a apărut din nevoia de a aduce împreună o comunitate pasionată de piatra naturală, specialişti din domeniul arhitecturii, designului de interior şi al construcţiilor.
Descoperă cele mai noi modele de piatră naturală pe www.stona.ro.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0