fbpx

Sunetul inovației. Sistemul home entertainment Bose Lifestyle 520

Muzică, jocuri sau evenimente sportive. Orice ai alege, sistemul home entertainment Lifestyle 520 îți oferă cele mai bune performanțe. Echipat cu incinte acustice Direct/Reflecting®, umple încăperea cu sunet surround de excepție, scoțând la iveală cele mai subtile detalii, nemaiauzite până acum. Elegante și cu dimensiuni reduse, boxele cubice se integrează perfect în orice încăpere, oferind rezultate la care te-ai aștepta numai de la incinte acustice mult mai voluminoase. Iar cu tehnologia superioară din modulul Acoustimass, trăiești acum intensitatea emoțională dintr-o sală de teatru sau de concerte. Extrem de practic, acesta poate fi plasat într-un colț al încăperii sau în afara razei vizuale. Chiar și ascuns vederii, impactul său nu trece neobservat!

Avansat, dar prietenos, sistemul Lifestyle 520 te ajută pas cu pas în configurarea și conectarea tuturor surselor, beneficiind de tehnologia patentată Bose Unify. Prin mesaje ușor de urmărit pe ecran, ești ghidat pe parcursul întregului proces de instalare. Pe măsură ce conectezi componente la consola de control, îți recomandă cei mai buni conectori și te avertizează atunci când o conexiune nu a fost făcută corect. Iar fiecare articol conectat este adăugat automat în meniul de pe ecranul TV. Tot prin tehnologia Unify, telecomanda este programată  pentru a gestiona sistemul Lifestyle și aproape tot ce este conectat la el. Nimic mai simplu!

Unde îl instalezi? Pentru că fiecare încăpere este diferită prin dimensiuni, formă, texturi și alte elemente care influențează sunetul, Bose a creat sistemul Adaptiq, sistem ce analizează încăperea și ajustează apoi sunetul Lifestyle, pentru o performanță de cea mai înaltă calitate.

Deosebit de versatil, sistemul home entertainment Lifestyle 520 beneficiază de 6 surse video HD, cum ar fi un Blu-ray Disc Player, receiver sau consola gaming. Le controlezi pe toate cu o singură telecomandă.

Pentru ca tu să beneficiezi de cea mai bună calitate dintr-un sistem intuitiv, Bose înglobează în sistemele Lifestyle cele mai avansate tehnologii. Compatibilitatea video 3D, tehnologia patentată de decodare și post-procesare Videostage 5, tehnologia DTS și Conversia automată a rezoluției sunt doar câteva din aspectele de care ne-am ocupat cu minuțiozitate pentru ca tu să te bucuri din plin de rezultatul final. Sunetul excepțional Bose și simplitatea în utilizare.

 

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0