fbpx

Tabăra de creație Șapte zile la Redondo

În perioada 30 iulie – 07 august 2015, cu ocazia Festivalului Florilor din mica localitate Redondo, Portugalia, se va desfășura, în cadrul proiectului Contemporanii, o inedită tabără de creație intitulată Șapte zile la Redondo – un eveniment organizat în parteneriat cu Institutul Cultural Român și cu sprijinul Ministerului Culturii, în calitate de co-finanțator.

Primaria din Redondo va găzdui, în cadrul programului Centrului Cultural al Municipalității Redondo, șapte pictori români: Florin Ciubotaru, Dorin Coltofeanu, Teodora Coltofean, Sorin Iosub, Elisabeth Ochsenfeld, Christian Paraschiv, Mihai Sârbulescu, alături de scriitoarea de orgine română Veronica Kirchner.  

Așteptăm cu nerabdare rezultatul impactul pe care magia locului îl va avea asupra grupului format din artiști ce apartin unor generatii și stiluri diferite. Lucrările realizate pe parcursul acestei tabere vor fi expuse la data de 6 august, în cadrul unui happening, în spațiul expozițional al Centrul Cultural al Municipalității din Redondo, urmând ca apoi, în prima parte a anului 2016, să fie prezentate într-o expoziție la București. Cu ocazia expoziției va fi lansat și catalogul dedicat taberei de creație, ce va reuni lucrările de pictură, fotografiile realizate pe parcursul taberei și textul documentar.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0