fbpx

O structură modernă discretă. Grădinița Pitypang, Gheorgheni

Anterioară Următoare ARHITECTURĂ: Larix Studio TEXT: Anca Rotar, Larix Studio FOTO: courtesy of Larix StudioClădirea degradată și parțial nefolosită a unei grădinițe din Gheorgheni a fost reabilitată și extinsă de către arhitecții Larix Studio. Lemnul, material nelipsit din proiectele echipei Larix, este folosit aici într-o manieră inedită,

Restaurarea morii de apă din satul Senetea

Anterioară Următoare ARHITECTURĂ: Larix Studio TEXT: Larix Studio, Anca Rotar FOTO: courtesy of Larix StudioAbandonată după moartea ultimului morar, care era și proprietarul ei, moara din satul Senetea, comuna Suseni, județul Harghita, a primit o nouă viață grație intervenției echipei Larix Studio. În ciuda bugetului redus pus

Acasă. Nimic în plus, nimic în minus

Cât de mult sau cât de puțin ne este necesar ca să ne simțim acasă? Probabil de la această întrebare a plecat echipa de arhitecți condusă de Andreas Vardas când a conturat proiectul de locuință cu un nume sugestiv: Tina’s Barn House. Concepută pentru o familie tânără,

Redescoperă RURALUL cu noul igloo #192 | octombrie-noiembrie

RURALUL azi, din perspectivă arhitecturală și nu numai: ce mai înțelegem din el, ce revizităm, ce păstrăm, ce reinventăm, cum îl gândim pentru viitor. Acestea sunt câteva dintre întrebările asupra cărora ne oprim în noul igloo #192 (octombrie-noiembrie), număr de toamnă rodnică și aurie. DOSARUL problematizează moștenirea arhitecturală

Loading new posts...
No more posts
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0