fbpx

TaHoma® switch de la Somfy revoluționează industria smart home

Pentru a face ca utilizarea noilor tehnologii să fie cât mai fluidă și transparentă posibil, Somfy inovează prin lansarea TaHoma® switch, primul control inteligent care centralizează și controlează echipamentele din locuință rapid, printr-o simplă apăsare a unui buton. În mod concret, TaHoma® switch are două butoane pentru a centraliza și acționa produsele inteligente din locuință, dar care pot fi și personalizate în funcție de scenariul dorit: sosirea și plecarea de acasă.

 

Pentru proprietari, acest lucru înseamnă economii de timp, o eficiență energetică îmbunătățită a locuinței deci costuri mai mici la întreținere, un confort sporit și cel mai important liniștea sufletească că totul este în siguranță și nu mai au nimic de făcut.

 

Odată cu lansarea TaHoma® switch, Somfy introduce și noua sa aplicație TaHoma. Pe baza testelor efectuate cu utilizatorii, întreaga interfață a aplicației a fost regândită pentru a face gestionarea echipamentelor și mai intuitivă, prin simplificarea creării și personalizării scenariilor. Din noua aplicație TaHoma® pentru mobil, utilizatorii pot personaliza 2 din cele 3 butoane de control în funcție de obiceiurile lor zilnice.

 

4 beneficii pentru care să alegi TaHoma switch pentru o casă inteligentă

 

Control centralizat

În fiecare dimineață la plecare, închizi toate dispozitivele și gadgeturile inteligente, precum jaluzelele și luminile, dintr-o simplă apăsare pe unitatea de comandă inteligentă sau din aplicație. Le deschizi din nou când te întorci acasă.

 

Costuri mai mici datorită eficienței energetice

Programează rulourile și jaluzelele să răspundă la condițiile meteo. Pe timpul verii, acestea se închid automat imediat ce temperatura din interior depăşeşte 25°C. Protejezi mobilierul, animalele de companie, iar locuința se menține răcoroasă. De asemenea, reduci nevoia de climatizare.

În timpul iernii, soarele acționează ca o sursă de căldură complementară. Rulourile și jaluzelele motorizate inteligent se deschid pentru a capta lumina când este soare afară și se închid când apune pentru a păstra căldura înăuntru.

 

Verificare și control de la distanță

Cu aplicația unității de comandă TaHoma® switch poți verifica poziția rulourilor în orice moment și de oriunde. Și dacă ai uitat să le închizi, poți face asta dintr-o singură apăsare.

Aștepți un colet? Poți deschide poarta și ușa garajului de pe smartphone. Curierul lasă pachetele în garaj și tu te asiguri că totul este în regulă.

Când te afli la 500m de casă, poți deschide poarta printr-o comandă vocală.

 

Mai multă securitate și protecție a locuinței

Când ești plecat, la serviciu sau în vacanță, simulează prezența acasă. Cu funcția de simulare a prezenței rulourile se deschid automat dimineața, ca în orice zi normală.

Noaptea, se închid și luminile se aprind, dând impresia că cineva este acasă.

 

3 moduri de a controla locuința inteligentă cu TaHoma® switch

 

1. din unitatea inteligentă – lansează scenariile preferate, zilnice dintr-o singură apăsare a unuia din cele 2 butoane personalizate pentru lansarea scenariilor;
2. prin intermediul aplicației de mobil – poți gestiona echipamentele de oriunde, sau programându-le să ruleze automat;
3. prin intermediul principalilor asistenți vocali: Amazon Alexa, Google Assistant și Apple HomeKit – când ai mâinile ocupate sau din mașină.

 

TaHoma® switch oferă compatibilitate nativă cu cei trei asistenți vocali principali de pe piață: Amazon Alexa, Google Assistant și Apple HomeKit. TaHoma switch este compatibil și cu protocoalele Somfy RTS și io-homecontrol, precum și cu Zigbee 3.0, un standard mondial în iluminatul inteligent.

 

Concepută de designerii de la Eliumstudio din Paris, unitatea inteligentă Somfy TaHoma® switch este o soluție cu design ecologic ce se asortează perfect cu orice interior. Se poate plasa oriunde în locuință, fiind nevoie doar de o priză și o conexiune Wi-Fi.

 

 

TaHoma switch este disponibilă în România prin partenerii Somfy la prețul de vânzare recomandat de 999 RON inclusiv TVA.

 

Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați: www.somfy.ro.

 

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0