fbpx

Târgul AUTOR vine cu o 9 ediţie

Cel mai aşteptat eveniment al primăverii dedicat designului de bijuterie contemporană, Târgul AUTOR, se pregăteşte de o nouă ediţie. Evenimentul va avea loc luna aceasta, între 20 şi 21 aprilie, la Sala Dalles din centrul Capitalei. Organizat de platforma AUTOR Bijuterie Contemporană, târgul va fi deschis publicului între orele 11 şi 20.

Târgul AUTOR vine cu o 9 ediţie

Ajuns la cea de-a IX-a ediţie, cel mai important târg de bijuterie de AUTOR din România va surprinde încă o dată publicul cu noile colecţii realizate de designerii români din sfera contemporan-experimentală şi va promova tinere talente ce vor fi prezente în premieră la acest eveniment.

Fondatorul platformei AUTOR Bijuterie Contemporană, Dan Pierşinaru, declară că „De-a lungul celor cinci ani de existentă, atât AUTOR, cât şi designerii recurenţi, au înţeles cu fiecare ediţie că bijuteria de autor este un domeniu de descoperire şi inovaţie permanentă, o lume în care jocul cu conceptele şi ideile pot fi constant chestionate şi contextualizate. Cu fiecare ediţie nouă, ne dorim un dialog implicit cu vizitatorii şi cumpăratorii noştri, o întâlnire aşteptată de fiecare parte cu emoţie şi curiozitate. Pentru că am simţit că este momentul potrivit, această ediţie devine una europeană prin prezenţa unor designeri străini de bijuterie contemporană la AUTOR. Un nou pas pentru noi, firesc şi necesar în evoluţia unui eveniment care îşi respectă un public devenit deja fidel.”

Inaugurată anul trecut, din dorinţa de a susţine designul românesc de produs, AUTOR va continua şi la această ediţie să dedice o secţiune specială creatorilor pasionaţi de designul de obiect. „Deşi nu ne-am gândit să permanentizăm o secţiune de design de obiect, succesul înregistrat la ediţia trecută ne-a făcut să continuăm şi de data aceasta prezentarea unei selecţii de design de obiect la etajul 1 al Sălii Dalles. Dorinţa nostra cea mai putenică este să formăm punţi între cele două direcţii de design, bijuterie şi produs, pentru a găsi numitori comuni. Ca exerciţiu de imaginaţie, ne putem gândi că bijuteriile pot fi expuse cu succes pe display-uri gândite de designerii de produs. Un join venture necesar la care ne dorim să contribuim activ”, declară Dan Pierşinaru, organizatorul evenimentului.

Vizualul pentru această ediţie a fost realizat cu susţinerea Beauty District: Alexandru Abagiu (make –up) şi Sorin Stratulat (hair styling).

Târgul AUTOR este un eveniment bianual cu o ediţie de primăvară şi o ediţie de toamnă. Ediţia trecută a avut loc pe 3 şi 4 noiembrie şi a înregistrat un număr record de peste 3000 de vizitatori. Preţul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Eveniment organizat de Autor Bijuterie Contemporană

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0