fbpx

Televizoarele Samsung QLED – designul unei experiențe multisenzoriale

Pentru o gamă atât de versatilă și minimalistă precum noile televizoare Samsung QLED 2018, lansarea care a avut loc luna aceasta în eclecticul New York a fost mai mult decât inspirată, la eveniment participând și igloo media. Propunând o calitate incredibilă a imaginii și funcții inteligente și intuitive, noua gamă Samsung QLED 2018 oferă utilizatorilor o experiență de vizionare completă – chiar și atunci când televizorul este pornit pe fundal.

Printre caracteristicile gamei se numără Modul Ambient, One Invisible Connection, Smart TV.Featuring Bixby, Direct Full Array și Gama Audio. Modul Ambient și One Invisible Connection sunt noutăți care vor incita în mod cert ochiul atent la detalii al designerilor.

Toate aceste funcții transformă gama într-un real obiect estetic, o alegere interesantă pentru designeri și arhitecți în conturarea amenajărilor interioare. Mai mult, designul minimalist elimină toate elementele de prisos pentru a privilegia imaginea pură, gama devenind o experiență care îi vizează pe adepții unui lifestyle ce apreciază designul inteligent.

Modul Ambient face din Samsung QLED 2018 adevărate televizoare „cameleon”, acestea putând imita modelul de pe peretele din spatele aparatului pentru a crea un efect vizual uimitor al integrării în decor. Televizorul devine astfel aproape insesizabil. În plus, prin acest mod se pot primi informații utile chiar și atunci când nu se uită nimeni în mod activ la televizor: muzică, titluri de știri, rapoarte de trafic, prognoza meteo etc.

Trecut-a epoca în care ne loveam de cabluri pe care nu știam cum să le mai camuflăm. Samsung propune, în cazul gamei QLED 2018, cablul One Invisible Connection. Foarte subțire, acesta poate transmite atât energia de alimentare, cât și date AV. Dimensiunile de până la 15 metri oferă utilizatorilor posibilitatea de a plasa TV-ul și în alte spații, nu doar în zona prizei de alimentare sau a sursei de date.

Smartphone-ul poate deveni telecomandă alternativă grație utilizării noii aplicații SmartThings (disponibilă pe dispozitive IOS și Android) prin Effortless Login. Se câștigă astfel timp pentru a configura setările inițiale ale unui televizor nou, iar cu platforma inteligentă Samsung – Bixby, utilizatorii pot efectua comenzi vocale pentru a selecta programele preferate și pentru a controla alte dispozitive compatibile.

Tehnologia Direct Full Array (DFA) – specifică televizoarelor QLED Q8F și Q9F – este responsabilă pentru imaginile de o calitate superioară și un contrast profund. Este utilizat un panou cu zone de iluminare controlate care se reglează automat pentru a oferi cele mai profunde nuanțe de negru și alb.

Cât despre sunet, Samsung propune patru noi sisteme audio ce oferă sunet clar și imersiv, adaptat modului în care utilizatorii își folosesc sistemele home theater.

Gama Samsung QLED 2018 va fi disponibilă în România începând cu luna aprilie.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0