fbpx

Terracottele în tradiția napoletană

O expoziție inedită de desene și relevee a unor vase de grădină dintr-un material cuceritor – terracotta, care mărturisesc atât o continuitate, cât și tradiția napoletană, este găzduită, timp de o lună, de Institutul Italian De Cultură din București.

1

Agostino BOSSI, Profesor emerit de arhitectură interioară și amenajări la Universitatea Federico II, din Napoli, prezintă un portofoliu original de planșe realizate cu măiestrie, acuratețe și, esențial, cu un interes profund pentru frumusețea distinctă a acestor piese de civilizație mediteraneeană.
Punerea în spațiu a expoziției este semnată de arhitectul Daniele Balzano.

text_invitatie

Vernisajul conține o prezentare a autorului expoziției, Prof. Em. Dr. Arh. Agostino BOSSI, un oaspete deja cunoscut în România pentru determinarea, energia și densitatea în toate gesturile de a promova cultura italiană la București.

Evenimentul de inaugurare a expoziției are loc marți, 8 octombrie 2019, la ora 18.00, în spațiile de expunere ale Institutului Italian de Cultură din București, Aleea Alexandru, nr 41.

Le terracotte _ locandina

Găsiți multe detalii despre modul în care au apărut vasele, desenele și releveele în interviul: https://youtu.be/CauaMjgDOj4

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0