fbpx

The Alternative School anunță Creativity Day, pe 1 aprilie

6 invitați remarcabili și o dezbatere în jurul a 2 subiecte la zi: „Distracție pe pâine ” („Let me entertain you”) vs „Crestere în timp real” („Growth on the Go”) vor da vibrația pentru Ziua Creativității, care va avea loc pe 1 aprilie, la Mindspace Victoriei, de la 10:30 a.m.

Raul Gheba – Public Figure, Claudia Bodnar – SoMe Manager KFC, Pizza Hut & Taco Bell, Mădălin Dragnea – fondator, Mad Animator, Radu Pilat – fondator Heist Industries, Victor Croitoru – CEE Strategy Director MEDIABRANDS si Ioana Zamfir – ECD MRM sunt cei care vor diseca trenduri si vor încânta audiența. 

 

În 2023, partenerul Creativity Day este KFC. Eye Temple se alătură școlii și devine partenerul pentru urmatoarea selecție Roger Hatchuel Academy / Cannes.

 

Pentru cine:

 

Programul e croit pentru tineri creativi și industriașii din marcom, fie că e vorba despre oamenii de brand sau de agenție. Oferă upgrade, conectare la vibrațiile globale, networking cu creatori de pop-culture, acces la trenduri și insighturi despre branding la zi, cu declinare în design, SoMe & strategie cu impact.

 

18 ani

 

 „Primii 18 ani au fost o aventură intensă: primii jurați, primii Lei câștigați la Cannes, lobby-ul pentru tinere talente la feminin, care a dus la prezența României în „See it, Be it” , sute de training-uri pentru executivi din România și din lume, mii de studenți pregătiți pentru experiențe globale, dintre care mulți activi în mari agenții locale și internaționale, lansarea #PortfolioNight sau #TalentMagnet, platforma de recrutare pentru oameni talentați. Timp bine investit, aș spune”, a declarat Teodora Migdalovici, fondatoarea TheAlternativeSchool.

 

Pentru a celebra ca la carte cei 18 ani de eferverscentă în industrie, The Alternative School ofera juraților, agențiilor și clienților premiați la Cannes Lions câte un loc pentru o echipă la Creativity Day.

 

 

Costuri:

 

250 E + vat / echipa, 150 E+vat participare individuală. În preț intră și accesul la 3 dintre cele 8 întâlniri pe zoom, cu speakeri străini, de la Design & SoMe Program.

 

Pentru cei de până în 30 de ani care aspiră la Young Lions Design, de la Cannes, într-un pachet special, de 300 de E / echipă, intră accesul la Creativity Day, prezența la alegere la 4 dintre cele 8 întâlniri cu speakerii străini pe zoom și acces la rezolvarea briefurilor de concurs.

 

Echipa câștigătoare pleacă la Cannes Lions, în competiția Young Lions Design.

 

Până pe 15 Martie, 23:59 se pot câștiga burse, prin rezolvarea competiției de stickere.

 

https://www.thealternativeschool.com/kfc-stickers-competition/

 

Pentru înscrieri: win@canneslions.ro.

 

EXTRA-INFO:

 

Despre speakerii TheAlternativeSchool: https://bit.ly/Speakeri_TheAlternativeSchool

Despre opportunitățile școlii: https://bit.ly/SpringSemesterOpportunities

Despre fondatoare : https://www.thealternativeschool.com/executive-trainings/

Chicotim pe Insta: https://www.instagram.com/theschoolforcreativethinking

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0