fbpx

The Ark se redeschide: jazz cu Adrian Naidin Quartet

După o vreme de liniște, The Ark își redeschide porțile. Vineri, 16 martie, Adrian Naidin Quartet va susține concertul Pân’ la rai, un experiment acustic inedit, găzduit de The Ark – Depozit de viitor, un spațiu care îmbină tradiția în muzică, design și gastronomie. Accesul se va face începând cu ora 19:30.

Concertul Pân’ la rai aduce contururile delicate ale cântecelor Mariei Tănase în 2018, rafinându-le prin jazz și oferindu-le, astfel, o viață nouă. Amestec de tradițional și avangardă, tehnic și nonconformist, violoncelistul Adrian Naidin își testează imaginația într-o impresionantă armonie acustică, alături de alți trei muzicieni cu personalități și cariere deosebite: pianistul Sorin Zlat, percuționistul Gabriel Bălașa și Eugen Amarandei la contrabas.

„Am ales să deschidem seria de evenimente culturale din 2018 cu un band de jazz care urmărește aceeași filosofie ca și noi: reinterpretarea tradiției într-o manieră actuală, creativă, care poate să ofere noi valențe elementelor de patrimoniu cultural”, a declarat Teodor Frolu, Managing partner la DC Communication.

Atmosfera va fi întregită de ambientul și oferta restaurantului Ivan Pescar & Scrumbia Bar, care va fi accesibil pe toată durata evenimentului. Biletele pot fi achiziționate online, de pe platforma Eventim.ro. Prețul unui bilet variază între 40 și 60 de lei. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

Concertul este organizat de The Ark – Depozit de viitor în parteneriat cu DC Communication, Headvertising, Ivan Pescar & Scrumbia Bar și este susținut de Radio România București fm, Agerpres, Europa FM, Cărturești, Citatepedia.ro, Modernism.ro, Igloo, Zeppelin și Munteanu.
_________
Situat în Uranus 150, vizavi de piața de flori George Coșbuc, The Ark – Depozit de viitor este un un spațiu tânăr, deschis la noi experiențe remarcabile, un hot-spot al proiectelor culturale și artistice care reinterpretează tradiția pentru a o aduce în actualitate.

concert-adrian-naidin_poster

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0