fbpx

The Plot licitează lucrările Mihaelei Vraciu pentru Magic Camp

În perioada 10-22 septembrie, The Plot organizează o licitație pe pagina proprie de Facebook (https://www.facebook.com/theplot.printshop/) pentru Asociația Magic, cu lucrările artistei Mihaela Vraciu. Cu fondurile strânse cei din asociație vor cumpăra rechizite pentru 400 de copii cu afecțiuni severe.

Lucrările expuse sunt printate după varianta originală și transformate în postere de dimensiuni generoase. Tablourile fac parte din seria celor patru elemente: apă, aer, pamânt și foc. Picturile cuprind culori și texturi inspirate din natură, au o formă fluidă și abstractă și invită imaginația fiecăruia să se reîntoarcă în jocurile copilăriei.

Licitația (shorturl.at/fgoqG) pornește pe data de 10.09.2020 ora 9:00 și se încheie pe 22.09.2020 ora 21:00. Se va licita printr-un comentariu la poza tabloului dorit. Câștigă oferta cea mai mare, exprimată până pe 22.09.2020 la ora 20:59. Plata se face direct în contul Asociației Magic.

„Noul atelier The Plot se află în fosta ’Sală de judecată’ a Facultății de Arhitectură, locul în care exista o traditie de expunere și jurizare a celor mai bune proiecte studențești. Ne-am dorit încă de la amenajare să folosim spațiul în acest scop, mai ales că mulți dintre cei care ne vizitează sunt artiști talentați.

Pandemia și lipsa studenților din atelierul nostru ne-au dat ocazia să observăm lucrurile frumoase pe care le printăm. În aglomerația obisnuită din atelier nu am fi reușit să le vedem decât cu coada ochiului.

Așa a fost și relația noastră cu Mihaela Vraciu, care expune acum lucrările sale în spațiul nostru. Ne-am hotarat să ajutăm impreuna cauza caritabilă cea mai apropiată dorințelor noastre.” spune Aida Skripa, manager și membru fondator al The Plot.

Expoziția se numeste „Culori pentru copii” – „Cu toții avem nevoie de puțină magie în viața noastră, de culori și de speranțe, de arta de a dărui și a primi.” spune Mihaela Vraciu, architect, absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” din București.

Expoziția va fi formată din șapte tablouri, printate și înrămate, dimensiunea de 70x100cm, fiecare având ca preț de pornire suma de 700 ron. Fiind vorba de un număr foarte mare de copii care au nevoie urgentă de rechizite, organizatorii își propun să strângă o donație finală de minimum 7000 de ron. Regulamentul licitatiei va fi disponibil pe https://www.facebook.com/theplot.printshop/photos/pcb.3785874964774207/3785835121444858/?type=3&theater

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0