fbpx

Tot ce trebuie să știi despre ISH, Frankfurt, 11-15 martie 2019

ISH este cel mai important târg internațional dedicat managementului apei și energiei în domeniul construcțiilor, lansând an de an tendințe inovatoare în ceea ce privește designul băilor, încălzirea sustenabilă, tehnologiile de climatizare și sistemele inteligente pentru casă în general, în încercarea de a răspunde tot mai eficient atât nevoilor contemporane de confort, cât și atenției pentru mediu, resurse și, nu în ultimul rând, pentru dimensiunea estetică a existenței noastre.

ISH Frankfurt a debutat ieri, 11 martie, și e deschis până vineri, 15 martie. Ediția de anul acesta, concentrată mai ales asupra sistemelor de încălzire, climatizare și aer condiționat, se anunță mai amplă și mai spectaculoasă decât cea de anul trecut: 2 532 de expozanți din 57 de țări își prezintă cele mai noi și mai îndrăznețe produse și soluții pentru ce înseamnă construcție și locuire în prezent și în viitor. Târgul și evenimentele adiacente se desfășoară într-un spațiu de 275 000 mp, în care sunt așteptați în jur de 200 000 de vizitatori.

Țara parteneră a acestei ediții este Franța, iar printre temele dezbătute în cadrul celor peste 300 de evenimente (forumuri, conferințe, workshopuri etc.) se numără: digitalizarea, interdisciplinaritatea, sistemele inteligente, automatizarea, politicile ecologice ș.a.

Puteți consulta programul evenimentelor ISH aici, iar lista tuturor expozanților, aici.

ish-keyvisual

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0