fbpx

TRENDS & IDEAS: un atelier de lucru în mijlocul tumultului urban

TRENDS & IDEAS, noul concept store lansat la începutul lunii august, este un atelier de lucru şi inspiraţie dedicat designerilor, arhitecţilor, dar şi clienţilor în egală măsură.

Produsele noastre au viaţă, nu sunt simple obiecte pe un raft. Ne-au inspirat şi le-am pus în valoare în ambiente.

Cu o experienţă de peste 16 ani în domeniu, Romstal lansează un nou brand: Trends & Ideas, un Bathroom Concept Store, ce redefineşte eleganţa băii şi invită la descoperirea un spaţiu în care se nasc tendinţe şi idei.

Cu ajutorul designerilor şi arhitecţilor, produsele noastre sunt contopite şi pot crea bucăţi de realitate, în care fiecare dintre noi îşi poate găsi inspiraţia şi confortul personal.

Trends & Ideas. Bathroom Concept Store redefineşte complet ideea de amenajare a băii, dar şi pe cea a spaţiului în care profesioniştii în domeniu îşi pot regăsi propriul spaţiu de creaţie şi inspiraţie.

Au fost create multiple spaţii de decor, reprezentând ambiente ce combină cu succes mărci recunoscute la nivel mondial: KERAMAG, KORALLE, BONGIO, GEESA, Kolo, Grohe, Kludi, Gardenia Orchidea, Panaria, Rondine, Aparici, Marazzi, Bisazza, Undefasa, GEDY, Franke, Voltolina.

Showroomul include câteva zone de conversaţie, un bar, o zonă de lucru, dar şi o bibliotecă cu cataloage şi documentaţie de specialitate.

TRENDS & IDEAS: un atelier de lucru în mijlocul tumultului urban

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0