fbpx

Trienala de Arhitectură East Centric 2013 Termenul de înscriere la open call-ul de proiecte este 11 Aprilie!

Sunteţi arhitecţi, designeri, urbanişti, peisagişti şi vă desfăşuraţi activitatea într-una din ţările Europei Centrale şi de Est*?

Aveţi un proiect (sau mai multe) care răspunde temei de Trans(a)parenţe şi care a fost deja construit începând cu 2008 într-una din aceste ţări*?

Atunci, Fundaţia Arhitext design, vă încurajează să participaţi la open call-ul de proiecte creat pentru a vă da posibilitatea de a fi prezenţi în Expoziţia tematică internaţională Trans(a)parenţe, din cadrul Trienalei de Arhitectură East Centric 2013.

Trienala de Arhitectură East Centric 2013 Termenul de înscriere la open call-ul de proiecte este 11 Aprilie!

De ce să participaţi:

  • Includerea lucrărilor într-o expoziţie tematică va releva latura conceptuală a proiectelor, aducându-le astfel la nivelul discursului / dialogului critic şi punând în lumină legăturile extra-formale.
  • Această expoziţie tematică oferă practicienilor o viziune asupra modului în care lucrările lor răspund nevoilor şi cererilor specifice contextului acestei regiuni.
  • Proiectele selectate vor fi incluse şi în catalogul expoziţiei, conceput ca un volum de sine stătător. În catalog, vor fi prezentate proiectele selecţionate pentru expoziţie, împreună cu o serie de articole teoretice şi critice, care vor vorbi despre arhitectura actuală în ţările Europei Centrale şi de Est. Textele vor fi semnate de teoreticieni şi critici de arhitectură din regiune. Catalogul va fi bilingv.
  • Proiectele selectate vor fi integrate în portalul arhitectural regional www.east-centricarch.eu care este o reflectare a practicii regionale semnificative. Este singura platformă regională de arhitectură în momentul de faţă.

Toate proiectele trebuie depuse până în data de 11 aprilie 2013, orele 21:59, GMT+2;

Echipa curatorială va selecta proiectele care vor întruni cel mai bine criteriile open call-ului (criterii care se regăsesc la secţiunea Selecţia Proiectelor din Regulamentul open call-ului) pentru a fi incluse în expoziţia tematică Trans(a)parenţe.

Regulamentul open call-ului este disponibil la:
http://www.arhitext.com/docs/CALL%20FOR%20PROJECTS%20RO.pdf
şi la http://www.east-centricarch.eu/triennale/open-call/

*Albania, Austria, Bielorusia, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Cipru, Estonia, Germania, Grecia, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Republica Moldova, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia, Ucraina, Ungaria

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0