fbpx

Ulma, soluții pentru construcții complexe

Pentru realizarea Porticelor Sud și Nord adiacente pieței din fața Catedralei Neamului, Ulma Cofraje a adoptat împreună cu antreprenorul soluția realizării unei platforme generale cu înălțimea de 6 metri. Platforma a fost realizată utilizând eșafodajul T-60, precum și popii F-600, cu deschiderea de 6 m.

img_0256

Platforma realizată a susținut arcele transversale confecționate de antreprenor, precum și arcele transversale cu raza de 4,07 m pentru care Ulma Cofraje a oferit o structură poligonală folosind sistemul MK, un sistem versatil compus din rigle metalice, elemente de îmbinare și tensori, care permite realizarea unor structuri foarte diverse.

Pentru obținerea formei circulare a arcelor, au fost montate pe cadrul poligonal negative confecționate din foaie triplustratificată, realizate cu maximă precizie dimensională de Ulma Cofraje.

Nu în ultimul rând, menționăm și utilizarea sistemului MBP de protecție perimetrală montat la nivelul întregii platforme, pentru asigurarea lucrului în condiții de siguranță.

www.ulmaconstruction.com

ULMA Cofraje s.r.l
Șoseaua de Centură, 2-8
077025 – Bragadiru, ILFOV
România
Phone: + 40 31 425 13 22/23

img_0238

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0