fbpx

Ultima săptămâna de înscrieri

Te intereseaza trendul ECO si sustii protejarea mediului? Te simti inspirat si creativ? Ai între 18 si 26 de ani? Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti o propunere de design de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje, pâna la data de 23 iunie 2013 si ai sansa ca tricoul creat de tine sa fie purtat în cadrul tuturor actiunilor de informare si educare a populatiei privind colectarea separata si reciclarea deseurilor de ambalaje.

În plus, vei primi garantat 500 de euro, iar participantii clasati pe locurile II si III vor câstiga 300 si, respectiv, 200 de euro.

Concursul ,,Design de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje” este lansat de organizatia Eco-Rom Ambalaje, în parteneriat cu Universitatea Nationala de Arte Bucuresti (UNArte) si se desfasoara în perioada 25 mai – 23 iunie 2013.

Partenerii media ai proiectului sunt: Designist.ro, Modernism.ro, Iqads, IGLOO, Sofresh.ro, Feeder.ro, Hipmag.ro, CentrulVechi.com, Inspirationist.ro si GensduBien – comunitatea oamenilor de bine.

Mai multe detalii despre proiect, regulamentul concursului, precum si informatii interesante despre colectarea separata a deseurilor de ambalaje poti afla accesând site-ul www.ColecteazaSelectiv.ro.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0