fbpx

Umbriano. Tehnologie unică, suprafețe individuale

Afinitatea din ce în ce mai crescută pentru materiale, texturi și ambianțe inspirate din natură plasează pavajul într-o poziție privilegiată în domeniul amenajărilor exterioare. Dalele de mari dimensiuni, formatele combinate, suprafața netedă, finisajele cu design atemporal sunt câteva dintre cele mai puternice tendințe recente. Inspirată din regiunea Umbria din Italia, gama de pavaj și dale Umbriano din portofoliul Semmelrock Stein+Design are un aspect deosebit de piatră naturală tăiată, fiecare element fiind unicat.

UMBRIANO® se caracterizează printr-o versatilitate extraordinară și adabtabilitate în orice design, fiind disponibil în varianta de pavaj sau dale într-o multitudine de culori și dimensiuni. Se poate spune că este unul dintre produsele vedetă ale portofoliului Semmelrock Stein+Design, fiind popular în toată lumea de mulți ani.

Dalele cu grosimea de cinci centimetri sunt potrivite pentru zonele pietonale, iar sistemul de pavaj în format mare de 75 x 50 x 8 centimetri suportă încărcături mari de trafic auto.

Semmelrock_Umbriano combi

Suprafața deosebită cu granulație fină Umbriano, marginile fără cant și aspectul de marmură tăiata drept fac din acest pavaj opțiunea perfectă atât pentru proiecte rezidențiale, cât și pentru amenajarea spațiilor publice. Toate aceste argumente îl transformă în preferatul designerilor de exterior pentru amenajarea zonele de intrare, trotuarelor, piețelor publice și grădinilor private cu aspect unic.

Marginile drepte permit realizarea unor suprafețe cu aspect neted. Datorită suprafeței impregnate cu Semmelrock Protect®, întreținerea dalelor și pavajului este foarte ușoară.

Umbriano este produs utilizând o tehnologie unică de fabricație, patentată internațional, care oferă suprafeței un aspect marmorat natural prin dispersia diferită a culorii în suprafața fiecărei piese. Această tehnologie conferă unicitate fiecărei pietre și un caracter exclusivist întregii game de dale și pavaje Umbriano.

CARACTERISTICI

 • Aspect natural de marmură – fiecare piatră este unicat
 • Aderenţă redusă a murdăriei pe suprafaţă datorită Semmelrock Protect®
 • Rezistenţă crescută la uzură
 • Întreţinere uşoară
 • Nu este necesară impregnarea ulterioară a suprafeței
 • Antiderapant
 • Proces de producție patentat
 • Rezistenţă sporită la îngheţ şi sare de degivrare
 • Marginile tăiate drept sunt o caracteristică specială a pavajului Umbriano
 • Mare varietate de dimensiuni.
 • Disponibil în grosimi de la 5 la 8 centimetri

Semmelrock_Nisip_de_rosturi_01

MICI DETALII, DIFERENTE MARI

Orice proiect are nevoie de acele elemente finale, diferențiatoare, care aduc plus valoare estetică designului. Nisipul de rosturi poate avea acel impact semnificativ asupra aspectului general al grădinii. STONES ECO® este un nisip ecologic, certificat cu eticheta eco-Institut, sigur pentru sănătate și nu conține substanțe dăunătoare. Comparativ cu nisipurile tradiționale, nisipul de rosturi ecologic se autorepară în mod continuu de fiecare dată când vine în contact cu apa. Datorită auto-reparării permanente a microfisurilor, nisipul de rosturi STONES ECO® inhibă prinderea semințelor de vegetație. Mai mult, datorită ridicării valorii pH-ului, nisipul de rosturi STONES ECO® inhibă și creșterea vegetației.

Stones Eco vine în 3 nuanțe de gri, bej și bazalt care completează și oferă impresie artistică deosebită oricărui stil, fie că vorbim despre nuanțe calde în tonuri deschise care dau impresia de continuitate sau amenajări moderne și minimaliste în culori închise, impunătoare.

LIDER IN DOMENIU ŞI TRENDSETTER

Semmelrock Stein+Design este o companie Wienerberger 100%, ce activează în industria producției de pavaj și dale din beton, având o reţea de producţie şi distribuţie extrem de eficientă în Europa Centrală şi de Est.

De peste 60 de ani, Semmelrock a lansat trenduri și a stabilit standarde în domeniul pavajelor din beton, prin design sofisticat, tehnologie de ultimă generație și know-how în procesul de producție. Materialele rafinate, atent selecționate, suprafețele combinate elegant, precum și tehnicile speciale de finisare a suprafețelor creează combinația perfectă pentru realizarea unui proiect remarcabil de design exterior.

logo_semmelrock_cmyk

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0