fbpx

Un an de abonament igloo ● 6 numere și un cadou

Începem printr-o scurtă retrospectivă: anul 2022 a fost cu siguranță unul plin, variat, în care am publicat cinci noi albume igloobest spectaculoase Birouri, Stadioane, Pensiuni tradiționale, Interioare XS și Locuințe colective, toate din România –, două cărți de actualitate din sfera politicilor urbane Soft City de David Sim și Drept de cetate de Carlos Moreno , două reeditări valoroase (chiar la cererea cititorilor) București – Oraș Art Deco 2022 și Interferențe arhitecturale italiene în arhitectura modernă românească , dar și un nou album igloopatrimoniu care propune explorarea unui fenomen arhitectural inedit din peisajul citadin bucureștean Pitoresc mediteraneean în arhitectura Bucureștiului interbelic.

 

Revista igloo rămâne, însă, pentru mica noastră redacție, forța motrice a ședințelor săptămânale, ceea ce ne face să dezbatem și să cercetăm tot ce este mai actual și mai remarcabil în domeniul arhitecturii, urbanismului, designului și culturii vizuale. Iar odată cu împlinirea celor 21 de ani, ne-am actualizat: un logo nou, o identitate vizuală mai contemporană, dar mai ales un sumar restructurat, mai dinamic și mai atent la prezent. 

 

În această lumină, un abonament igloo devine esențial: oferă continuitate lecturii, dar și o viziune de ansamblu asupra celor mai relevante proiecte de arhitectură românească și internațională, asupra inovațiilor din design și a noilor tehnologii, cât și a felului în care se transformă orașele în care trăim. Și multe altele. O revistă care să-ți bată la ușă o dată la două luni și pe care s-o răsfoiești și s-o citești pe îndelete în confortul casei tale.

În plus, economisești cu mai mult de 30% față de achiziționarea și livrarea fiecărui număr separat, în contextul fluctuației costului de distribuție, dar și al iminentei creșteri a prețului revistei.

 

Am pregătit și o surpriză: la orice abonament, primești o carte cadou din partea noastră. Îți poți alege între:

  • albumul igloobest Stadioane din România 2022 – un volum unic pe piața editorială pentru iubitorii de fotbal, spectacol, dar mai ales arhitectură;
  • albumul igloopatrimoniu Lăcașuri de suflet. Biserici de lemn din Sălaj, în ediție bilingvă (română-engleză), ce cartografiază și analizează 16 biserici datate din veacurile XVII-XIX și ridicate nu de constructori anume școliți, ci de meșteri locali, oameni ai satului; 
  • celebrul album Cule. Case fortificate din Oltenia, de asemenea în ediție bilingvă, care vă invită să (re)descoperiți 12 cule oltenești – vechi construcții de apărare în vremuri tulburi, astăzi monumente istorice unice ale patrimoniului material românesc. 

 

Cum alegi cadoul?
Simplu: în pagina de comandă din shop, la secțiunea „Note referitoare la comanda ta” precizezi titlul dorit, iar noi ți-l trimitem gratuit, odată cu primul număr igloo din abonament. Iată care vor fi temele revistei igloo pentru 2023:

212 / februarie-martie / Architectural Intelligence
213 / aprilie-mai / Materialitate

214 / iunie-iulie / Verde
215 / august-septembrie / Filmul și arhitectura
216 / octombrie-noiembrie / Efemer

217 / decembrie-ianuarie 2023 / Profil (surpriză)

 

*Campanie valabilă până în data de 28.02.2023. 

Alege-ți cartea cadou:

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0