fbpx

Un cadou pentru arhitecți – Ușa Butzbach Spacelite Vision cu sticlă securizată

„Faptul ca publicitatea este arta, depinde de ceea ce promoveaza ” – Joseph Beuys. 

Lăsați-vă fațada să vă promoveze. Nimic nu scoate în evidență mai bine ce doriți să prezentați în showroom decât o ușă din sticlă securizată Butzbach Spacelite Vision.

Începând cu anul 1977, „flagship-ul” companiei germane Butzbach a devenit usa sectionala compacta Spacelite.

 

Ceea ce face cu adevărat specială seria Spacelite de la Butzbach, este modalitatea unică de deschidere: panourile ușii se ridica și se aliniază vertical și compact deasupra golului.

Dacă panourile din echiparea standard a ușii Spacelite sunt realizate din fibră de sticlă celulară translucidă, de înaltă rezistență, varianta Vision are panouri din rame solide de aluminiu, vitrate cu sticla securizată dublă. Coeficientul termic pentru acest tip de panou vitrat este de până la 1,1 W/m2K.

 

Finisajul premium se remarcă nu doar la exterior, cât și la interior: nu are elemente de feronerie vizibile, iar șinele de culisare sunt închise pe 3 laturi astfel încât ușa arată identic pe ambele parți.

Ușa secțională compactă Spacelite este potrivită pentru aproape orice situație datorită fixării exclusiv pe perete fără suspendare de tavan – atât în construcții noi, cât și în renovari. Lățimea maximă HTVision este de 5.50m, iar până la lățimea de 3.98m poate fi realizată din foaie de sticlă continuă, fără nicio traversă verticală.

 

Echipamentul este conform cu Regulile Tehnice pentru Utilizarea Sticlei pe Suport Liniar (TRLV) și DIN 18008-2 pentru suprafețe vitrate suspendate.

Alte produse excepționale marca Butzbach: ușile rapide Novosprint și Ecosprint (cu deschidere ultra-rapidă pe orizontală), ușile de hangar de mari dimensiuni și ușile secționale Sectiolite cu deschidere rapidă pentru garajele subterane și nu numai.

Produsele Butzbach sunt prezente în România prin compania Gunther Tore, firma dedicată exclusiv ușilor industriale de înaltă performanță, cu acoperire națională prin rețeaua de parteneri autorizați.

 

Cu o experiență de 20 de ani în domeniul ușilor industriale și un portofoliu vast de clienți din toate domeniile, firma Gunther Tore are misiunea de a oferi clienților săi cele mai noi și mai eficiente tehnologii din domeniul ușilor industriale. Obiectivele urmărite de Gunther Tore sunt siguranța, confortul, eficientizarea activitații personalului, precum și reducerea cheltuielilor administrative ale cliențlor săi.

 

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0