fbpx

Un-hidden Bucharest II – Concurs de fotografie pe instagram

Proiectul cultural Un-hidden Bucharest II continuă în 2018 cartarea lucrărilor street art bucureștene și produce 3 noi intervenții artistice, 2 ateliere pentru copii, 1 apel deschis, 1 concurs IG și 2 tururi ghidate. Un-hidden Bucharest este un proiect de regenerare urbană conceput ca o serie de intervenții artistice în spațiul public care au ca scop umanizarea orașului București și promovarea cunoașterii și explorării acestuia prin artă. Un-hidden Bucharest este un proiect cultural produs de Save or Cancel prin feeder.ro, co-finanțat de AFCN.

Dacă de obicei fotografiezi street art din România și publici imaginile pe instagram, concursul acesta este pentru tine. Arată-ne artă interesantă din spații publice și ai grijă să fii mereu în siguranță când fotografiezi. Distracție!

Participă!

Trimite către info@saveorcancel.tv următoarele:

  • instagram link către fotografia cu care participi, care va avea în descriere hashtagul #unhiddenromania
  • nume
  • scurtă biografie a autorului
  • link către portofoliu.

Poți înscrie oricâte fotografii în acest concurs.
Selecția fotografiei câștigătoare va fi făcută de către echipa Save or Cancel.

Calendar concurs

11 Septembrie – 4 Octombrie: Înscrieri
6-9 Octombrie: Selecție
10 Octombrie: Anunț fotografie câștigătoare

Premiu

  • 600 lei net
  • promovare în cadrul acțiunilor proiectului Un-hidden Bucharest.

Vizitează pagina proiectului Un-hidden Bucharest pentru a fi la curent cu noile activități programate.

Partenerii proiectului: CNDB, LenteDizainărIQadsUrban CollectorsCâtpece?, Igloo, Urban things, România Pozitivă, Revista Atelierul, Art Fashion Fair, IQool

Despre Save or Cancel
Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0