fbpx

Un nou material în paleta Gustav Living – catifeaua naturală

Tendințele spre natural, spre benefic și sănătos sunt din ce în ce mai prezente în evoluția societății actuale, iar echipa Gustav Living este mereu un „early adapter”, așa că de data aceasta am ales să incorporăm catifeaua naturală în realizarea produselor noastre de tapițerie premium și de lux.

33

Ne-am oprit la catifeaua naturală pentru finețea pe care o oferă și pentru atmosfera distinsă, regală pe care o creează în orice încăpere. Am ales o colecție de catifea naturală ce îmbină vâscoza cu bumbacul, obținându-se astfel o reflecție a luminii în fiecare fir de catifea naturală.

Prin procesul de matlasare, precum și de tapițerie am reușit să îi oferim deja cunoscutului scaun Jaqueline HoneyBrass un stil elegant-eclectic, astfel că împreună cu alama, întregul scaun devine o mini sursă ce reflectă lumina într-un mod inedit.

imageedit_5_6817259108

Una dintre trăsăturile definitorii ale catifelei naturale o reprezintă firele încorporate, ce în diferite unghiuri își creează o „umbră”, materialul natural schimbându-și astfel subtil nuanța și devenind puțin mai întunecat, mai sobru. Catifeaua naturală are diferite „straturi” ce produc acest joc de lumini, vizibil și în scaunul Jaqueline HoneyBrass, acolo unde materialul este iridescent. De asemenea, modelul de fagure se potrivește perfect catifelei naturale și alternanței de lumini.

O altă piesă de mobilier unde am introdus catifeaua naturală este Boxspring-ul Lugano, iar pentru a capta și mai precis acest joc de lumini am modificat headboardul clasicului Boxspring Lugano, imprimându-i o curbură pentru a evidenția mai puternic catifeaua naturală și proprietățile acesteia.

17

Îmbinările manuale – mai exact, 108 bucăți de piese de catifea –, exclusiv realizate de tapițerii noștri, au reușit să surprindă iridescența proprie materialului în fiecare crestătură a patului Boxspring Lugano. Din oricare unghi ai analiza patul Boxspring Lugano, vei observa diferențele: într-o parte, materialul este mai închis și creează un joc de lumini foarte plăcut privirii, iar tactil, materialul oferă acel sentiment deosebit de moale, patul devenind astfel întruchiparea somptuozității, a confortului suprem și a certitudinii unei alegeri inspirate pentru odihna visată.

pat-gri_3

pat-gri_9

Modul de realizare a unui pat, scaun sau a oricărei piese de mobilier trebuie luat serios în considerare atunci când vine vorba de propria sănătate fizică și psihică. Materialele alese, modul de lipire, tipul de lemn folosit, toate acestea contribuie la stilul de viață pe care ni-l dorim, la felul în care ne odihnim și ne realizăm activitățile de zi cu zi.

www.gustavliving.ro

Contact: +40742232438 | contact@gustavliving.ro

Parteneri București:

  • Class In showroom: Bd. Aviatorilor 47, sector 1, București, 0372.773.444
  • Andreea Mureșan Studio Showroom: Str. Covaci 8, București, 0723.673.293
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0