fbpx
Un weekend UNFINISHED sub semnul multidisciplinarității


TEXT: Manuela Zipiși FOTO: courtesy of UNFINISHED

Una dintre cele mai complexe festivaliere de la noi se numește UNFINISHED și animă din 2016 încoace comunitatea creativă autohtonă în forma unei binevenite multidisciplinarități. Această a șaptea ediție ne invită într-o formă hibridă (online și offline) să experimentăm ideea de OFF-CENTER participând la workshopuri, discuții, evenimente, experiențe care reunesc 40 de speakeri din întreaga lume (arhitecți, urbaniști, designeri, jurnaliști, filosofi, muzicieni etc.).
Așadar, de ce ai pune UNFINISHED (29.09-2.10) pe lista activităților tale din acest weekend? Câteva motive…

Pentru participanții offline, Casa Universitarilor și grădina revitalizată devin o oază ludică a experimentării creative. Sesiuni de degustare a primului whisky românesc – Carpathian Single Malt, mic-dejunuri-experiență cu food designerul Marije Vigelzang sau ateliere de creative writing & design thinking pentru copii animate de arhitectele Eliza Yokina și Ana Irina Lupu și scriitorul Iulian Tănase ­– iată câteva dintre posibilele activități.

 

Cu câteva excepții, evenimentele și intervențiile de la UNFINISHED pot fi urmărite offline (în baza unei aplicații pe platforma digitală Sessions ​- app.unfinished.ro). Dintre acestea am pus pe listă conversațiile și dezbaterile susținute de Patricia Cohen, corespondent The New York Times, specialistul în neuroștiință Anil Seth, artistul și graphic designerul elvețian Niklaus Troxler, filosoful Mane Tatulyan, etc.

Nu mai rămâne decât să experimentați, amintindu-vă că lumea și noi suntem UNFINISHED.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0