fbpx

Unde industria întâlneşte natura şi comunitatea. Panemar Oradea by Todor Studio

Acest proiect reprezintă o extindere a zonei de producţie a brutăriei Panemar din Oradea, printr-un spaţiu cald, prietenos, servind nu numai pentru expunerea şi vânzarea produselor proaspăt fabricate, ci şi ca loc de întâlnire şi socializare.

Chiar dacă spațiul are un iz industrial, datorită suprafețelor placate cu metal și cărămidă, tavanelor ce lasă vizibile instalația și grinziile de lemn şi corpurilor de iluminat, acesta este contrabalansat de abundenţa lemnului, folosit pentru mobilier şi pentru placarea unor porţiuni de perete, dar și de tapițeria fotoliilor, în tonuri pastelate de roz şi albastru.

panemar_oradea_7

Natura este prezentă în amenajare prin măslinul transformat în piesă centrală a unei mese şi prin decoraţiunile murale de dimensiuni mari, pictate manual, ce reproduc secţiuni de trunchiuri. O notă de umor este adusă de masa în formă de cârlig de rufe. Impresia generală este una de spațiu cald, confortabil,în care clienții să se poată relaxa.

panemar_oradea_8

Noua zonă este separată de cea de producţie printr-o serie de generoase panouri vitrate, care transportă clienții în povestea fabricării pâinii și a produselor de patiserie şi, prin transparenţă, stabilesc un sentiment de deschidere şi încredere într-un proces onest. O serie de vitrine elegante servesc pentru expunerea produselor Panemar, accentuând calitatea acestora.

PROIECT: Todor Studio, arh. Cosmin Todor; FINALIZAT: 2018

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0