fbpx

UNDERCLOUD: în deschidere spectacolul ABSOLUT, Marcel Iureș.

Luni, 1 septembrie 2014, se deschide cea de-a șaptea ediție a Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD cu spectacolul “Absolut” de la Teatrul Act în interpretarea actorului Marcel Iureș, regia Alexandru Dabija.

Anul acesta este prima ediție internațională și primul an în care festivalul se transformă în bursă de spectacole.  

Până pe 11 septembrie, la Muzeul Țăranului Roman, festivalul aduce în fața publicului 32 de spectacole, producții ale teatrelor independente din București și spectacole independente reprezentative din Anglia (spectacolul “Blind Hamlet” prezentat în Festivalul de la Edinburgh), Franța (spectacolul “A l’ombre de core” prezentat in Festivalul de la Avignon) și Ungaria (spectacolul “Așteptandu-l pe Godot”).  

Sub norul de teatru de anul acesta se adună actori precum Marcel Iureș, Oana Pellea, Marian Râlea, Magda Catone, Maia Morgenstern, Claudiu Bleonț, Marius Manole, Vlad Zamfirescu, Șerban Pavlu, Medeea Marinescu și foarte mulți actori tineri și foarte tineri.

Detalii despre toate distribuțiile și programul complet al spectacolelor găsiți pe site-ul festivalului: www.undercloud.ro 

  Juriul celei de-a șaptea ediții este format din actorul George Ivașcu, regizorul Sanda Manu, criticul de teatru Ludmila Patlanjoglu, jurnalistul Cristina Bazavan, teatrologul Irina Ionescu.

  Valori Undercloud:

–       Se definește prin calitate, nu prin cantitate.

–       Promovează valoarea înaintea notorietății…autenticitatea înaintea comercialului.

–       Se adresează persoanelor fără vârstă, fara prejudecați și făra fiţe.

–       E cool ca atitudine, e kinky ca vibrație, e sănatos ca spirit, e necesar pentru că e pe bune.  

Undercloud a apărut din dorința de a da o șansă reală teatrului independent, un teatru viu, sănătos, care a început să fie perceput prin anii 1995-1996 ca un strigat și s-a dezvoltat ulterior ca o mișcare de neignorat. Undercloud susține artiști tineri și cu experiență care nici dacă se chinuie nu consumă bugetele teatrului de stat, nu pentru ca nu și-ar dori ci pentru ca nu le dețin, în schimb produc din bani privati…oxigen cultural.” – Chris Simion, regizor & scriitor – Directorul Festivalului.  

Biletele se pot procura online prin www.bilete.ro sau de la info-point Undercloud situat în curtea Muzeului Tăranului Român. Costul unui bilet/spectacol este de 35 lei.

Informați suplimentare la numarul de telefon 0727.100.856.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0