fbpx

Urban Guerilla: Descoperă Bucureşti II – Oraşul Trăit de Fiecare

Proiect al Urban Guerilla, lansat în această vară, concursul „Descoperă Bucureşti II – Oraşul Trăit de Fiecare” constă în construirea unui Bucureşti din compoziţii de text, fotografii sau filmări. El se adresează tuturor celor ce au o poveste personală legată de un loc din Bucureşti (fie ea amuzantă, tristă ori plină de nostalgie) sau care doresc să prezinte, prin fotografii sau filmări perspective subiective asupra oraşului. Participanţii sunt aşteptaţi să se înscrie pe site-ul Urban Guerilla până pe data de 22 octombrie.

Contribuţiile pot fi:

  • O compoziţie de text, maxim 1400 de caractere – o amintire, o întâmplare haioasă, tristă, bizară, emoţionantă legată de Capitală.
  • O poveste în imagini, creată din maxim 10 imagini, cu un text ataşat care să sublinieze povestea ce se desprinde din aceste fotografii.
  • Un film de scurt metraj, de maxim 4 minute, cu o explicaţie a imaginilor, fie inclusă în montaj, fie ataşată sub formă de document.

Poveştile, fotografiile şi filmele vor fi postate direct pe www.urbanguerilla.ro, pe harta virtuală a Bucureştiului creată special pentru a-i ajuta pe participanţi să îşi „aşeze” povestea exact în zona de care aceasta aparţine.

Urban Guerilla: Descoperă Bucureşti II - Oraşul Trăit de Fiecare

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0