fbpx

UrbanEye Film Festival caută filme despre arhitectură și viața urbană

– înscrierile se pot face până pe 30 iulie 2018 –

Festivalul de Film UrbanEye are loc în 2018 între 7-11 noiembrie, reunind cele mai actuale pelicule și evenimente conexe despre viața urbană, design, arhitectură și mediul în care trăim.

Pentru ediția a cincea a festivalului, pasionații de film, casele de producție sau realizatorii independenți își pot înscrie până pe 30 iulie filmele care au drept tematică viața urbană sau arhitectură. Pot fi înscrise filme de ficțiune, documentare, animații sau filme experimentale, în care oraşul, arhitectură sau viaţa urbană sunt personajele, subiectele principale sau decoruri cu rol dramaturgic în construcția narativă. Cele mai bune filme înscrise vor fi vizionate în cadrul festivalului.

Este prima ediție a festivalului în care apelul este dedicat producțiilor care au că temă arhitectură și viața urbană din orice colț al lumii, nu doar România.

UrbanEye este un festival dedicat celor interesați de înțelegerea mediul în care trăiesc. Filmele, atent selecționate, chestionează aspecte legate de viața urbană și oferă publicului posibilitatea să descopere sau să aprofundeze noi idei și abordări ale acesteia. Înscrierile se pot realiza completând formularul de pe site-ul UrbanEye, secțiunea Call for films.

De-a lungul celor patru ediții UrbanEye de până acum, programul festivalului a oferit publicului filme despre locuire, patrimoniu, sustenabilitate, design, dezvoltare urbană și multe altele.

Pentru mai multe detalii, vizitați urbaneye.ro.

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0