fbpx

V for VINTAGE 21 – târg de design contemporan și cultură vintage

10 – 11 noiembrie
Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35)

Două zile de #latesttrends, #futuredesign, #creativeminds și #contemporarydesigneritems sunt expuse în planșa care îi aduce împreună pe iubitorii de shopping alternativ și creatorii de frumos. Colecțiile lor devin punctul tău de inspirație, totul într-un singur punct: V for VINTAGE.

Orașul se schimbă, la fel și noi. Credem și susținem activ comunitățile creative să crească și suntem motorul care alimentează cele mai bune proiecte și inițative din București, Timișoara, Cluj și alte orașe care își dau întâlnire la cel mai important târg de design contemporan și cultură vintage, în fiecare an.

Ce găsești: DESIGN VESTIMENTAR | ACCESORII ȘI BIJUTERIE CONTEMPORANĂ | VINTAGE AUTENTIC

  • V for #contemporarydesign
Selecția colecțiilor toamnă/iarnă 18/19 și a colecțiilor capsulă dedicate ediției este făcută de către un juriu internațional format din: Giovanni Ottonello (art director IED – Istituto Europeo di Design), Myra Postolache (founder The Secret Code of Fashion & contributor Vogue Italia) și Laura Călin (fondator V for VINTAGE).
  • V for #vintageculture

Peste zece colecționari aduc vintage autentic spre bucuria pasionaților de bijuterii cu poveste și a comorilor bine păstrate.

  • V for #futuredesign

Absolvenții de top de la trei universități de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara, expun în cadrul târgului colecții dedicate și instalații.

  • V for #learning

Conector al iniţiativelor locale de design, V for VINTAGE organizează, în această toamnă, primul workshop creativ susținut în România de Istituto Europeo di Design.

V for VINTAGE 21 înseamnă două zile de shopping alternativ, un loc dedicat comunității oamenilor pasionați de design, artă, experiment, #goodtaste și design contemporan.

Ediţia V for VINTAGE 21 este susținută de:
Radio Guerrilla

Lifestyle & Fashion: Elle România, Glamour, Unica, FPM
Design & Culture: Design FEED, FEERIC, Igloo, Banchiza Urbană, The Institute, DIPLOMA, Modernism, Revista Atelierul
City Life: NOIZZ.ro, metropotam.ro, divahair.ro, Life.ro, eva.ro, kfetele, dreamingof.net, Suete.ro, Iqads, FEEDER.ro

Program:
Sâmbătă 10 noiembrie: 11.00 –19 .00

Duminică 11 noiembrie: 11.00 – 19.00
Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35)
Vforvintage.ro

Bilet intrare 15 lei 
#VforVINTAGE

v-macheta-copy

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0