fbpx

Bradul Design Your Christmas! la Gala Brazilor de Crăciun 2013

„Design Your Christmas! Culori suspendate în corian” – acesta este propunerea BUCHAREST DESIGN CENTER [design Anca Fetcu] pentru ediţia 2013 a Festivalului Brazilor de Craciun, organizat de Salvaţi Copiii România. O creaţie ultra-contemporană, realizată din corian alb, în interiorul căruia sunt suspendate globuri multicolore, bradul BUCHAREST DESIGN CENTER poate servi ca decor pentru un spaţiu minimalist [spaţiu de birou sau locuinţă modernă] în perioada Sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, odată cu trecerea Sărbătorilor, globurile colorate din interiorul bradului pot fi înlocuite cu o instalaţie din plante, iar obiectul astfel transformat poate fi expus într-o recepţie de birou contemporană, ca element central de atracţie.

Invităm companiile care participă pe 5 decembrie la Gala Brazilor de Crăciun să liciteze o sumă cât mai consistentă pentru bradul BUCHAREST DESIGN CENTER şi, astfel, să ofere o şansăla educaţie copiilor pentru care mersul la şcoala reprezintă poate cel mai frumos cadou în 2014, facând în acelaşi timp o bucurie extraordinară angajatilor şi celor care le trec pragul în perioada Sărbătorilor” – Simona Buta, BUCHAREST DESIGN CENTER.

Este pentru prima oara când designerii de produs români, reprezentanţi prin BUCHAREST DESIGN CENTER, participă cu o creaţie la Festivalul Brazilor de Crăciun.

„Dincolo de scopul principal, acela de a strange fonduri pentru copiii care nu au avut poate niciodată un Craciun Fericit, Festivalul Brazilor de Crăciun face un lucru extraordinar: stimulează creativitatea româneasca.

Prin implicarea la ediţia din acest an a Festivalului, BUCHAREST DESIGN CENTER a dorit să arate publicului şi o altă latură a designului românesc: designul de obiect – proaspăt, contemporan, surprinzător.

Este un context minunat în care toţi designerii participanţi putem fi, în acelaşi timp, atât creativi cât şi OAMENI”, declară designerul Anca Fetcu, membru fondator BUCHAREST DESIGN CENTER.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0