fbpx

VAGUES MEMOIRES

Muzeul Școlii de Arhitectură din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București găzduiește în acest început de an și de lună februarie expoziția de fotografii „VAGUES MEMOIRES”.

Vernisajul are loc vineri, 31 ianuarie 2020, la ora 18.00, în Corpul „Grigore Cerchez” al UAUIM.

AFIS

Proiectul expozițional VAGUES MEMOIRES, realizat în parteneriat UNATC-UAUIM-CED UAUIM, explorează relația dintre spațiu, personaj și imagine.

Chiar dacă foarte diferite, fotografiile expuse au în comun calitatea imaginii de a transmite o amintire sau de a propune inventarea uneia. Ele invită la imersia subtilă într-o lume unde lumina, clar-obscurul și umbra sunt instrumente de călătorie în mnemotică.

Coordonat de Ilie Alexandru Bumbac și Victor Velculescu, care este și managerul proiectului, VAGUES MEMOIRES este o incursiune narativă în teritoriul imaginilor.

În expoziție veți găsi cele mai recente și inedite lucrări ale fotografilor Virginia Berbece, Ilie Alexandru Bumbac, Ionuț Dumitrașcu, Mihaela Ene, Marian Epure, Alexandru-Gabriel Nechez, Cătălin Popa și Oana Monica Nae, realizate cu participarea excepțională a: Mihaela Bețiu, Dan Coma, Cristian Dumitrescu, Radu Igazsag, Horea Murgu, Marius Nedelcu și Andrei Teașcă.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0