fbpx

Vegan Gourmet: savoarea brânzei vegane

În general, nu ne putem imagina brânza fără lapte. Cât despre cea vegetariană, de cele mai multe ori fad este epitetul asociat. Vegan Gourmet încearcă să ne convingă că lucrurile nu stau deloc așa, creând o gamă de brânzeturi concepute de chef Ana Maria Turton, care pornesc de la același numitor comun: caju-ul.

web1

Cât de gustoasă poate fi o brânză vegană?

Brânzeturile noastre nu sunt gustoase, sunt delicioase, iar delicios este acel produs de care nu te poţi sătura. Faptul că nu conţin lapte te uimește și continuă să o facă de fi ecare dată când le guști. Fie că ai intoleranţă la lactoză, ești vegan, vegetarian sau vrei să ţii post, te vei bucura că există o alternativă la brânză deosebit de gustoasă. Noi credem că un produs delicios este un motiv de bucurie.

Ce ingrediente folosiţi și ce sortimente de brânză găsim la Vegan Gourmet?

Ingredientul principal este caju, apoi apă, culturi vegane de fermentare, sare, condimente și multă grijă. Folosim ingrediente naturale pentru a ne asigura că produsele vor avea gustul care ne definește. Alternativele noastre la Camembert și Roquefort au nevoie de aproximativ 4 săptămâni pentru a dobândi aroma inconfundabilă. Caju Fresh, o brânzică mai ușoară și pufoasă, este alternativa noastră la Ricotta. De asemenea, sortimentele noastre maturate, asezonate cu diferite condimente (piper, chimen, ardei iute, za’atar, boia afumată), sunt minunate în sandvișuri și salate. Iar Caju Cream cu usturoi și lămâie este perfect pentru orice gustare.

Unde putem găsi și încerca produsele Vegan Gourmet?

Le puteţi comanda de pe website-ul nostru vegangourmet.ro sau pe Facebook. În curând vom fi prezenţi în câteva magazine naturiste din București. Ne găsiţi pe Instagram și în cadrul târgurilor cu specialităţi, unde am fost copleșiţi de aprecierea celor care au gustat produsele noastre. Ne bucurăm că putem oferi delicii vegane tuturor celor care doresc să se bucure de un stil de viaţă sănătos și etic.

Interviu apărut în Banchiza Urbană 11 / toamnă 2018

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0