fbpx

Velux lansează fereastra de mansardă cu motor solar

Datorită poziţionării la polul superior al unei clădiri, mansarda are avantajul că poate capta, prin ferestrele de mansardă, razele solare venite din toate direcţiile, în orice moment zilei. În plus, ferestrele sunt adevărate receptoare ale luminii naturale, aducând într-un spaţiu cu cel puţin 50% mai multă lumină naturală decât ferestrele verticale.

Velux lansează fereastra de mansardă cu motor solar

Mecanismul de funcţionare a ferestrelor de mansardă VELUX cu motor solar este simplu şi uşor de adaptat chiar şi ferestrelor care nu beneficiază încă de acest sistem. Energia captată prin celulă se stochează în permanenţă în baterie iar când butonul telecomenzii este acţionat, impulsul se transmite motorului solar care preia energia de la baterie şi deschide fereastra. Astfel, chiar şi în zilele cele mai întunecate, fereastra se poate deschide. Mai mult decât atât, în cazul în care plouă şi fereastra a fost uitată deschisă, un senzor special o va închide automat după căderea primilor stropi de ploaie.

Velux lansează fereastra de mansardă cu motor solar

Acţionarea ferestrei se face printr-o telecomandă care îi conferă utilizatorului libertate deplină de control: programarea orelor de deschidere sau închidere, deschiderea ferestrelor pe rând sau simultană, independenţă faţă de orice sursă de energie electrică.

Mai multe informaţii despre noul produs găsiţi pe site-ul companiei www.velux.ro

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0