fbpx

Vernis Sunrise Villas – Dincolo de clădiri, construim experiențe

AMENAJARE DE INTERIOR: Delta Studio Design FOTO: courtesy of Delta Studio Design

Noțiunea de acasă depășește ideea de simplă locuință confortabilă. În complexul rezidențial Vernis Sunrise Villas din Corbeanca, aceasta înseamnă mai mult decât atât. Înseamnă experiențe senzoriale prin care toate simțurile îți sunt răsfățate. “Acasă” este locul în care nimeni și nimic nu poate tulbura ambientul interior și locul în care iubești să trăiești, indiferent de cât de mult timp ai petrece în el.

De ce Vernis Sunrise Villas?

 

Gated community

 

Vernis Sunrise Villas este un complex rezidențial intim și securizat, ce definește o micro comunitate închisă, unde accesul este permis doar rezidenților printr-un sistem de porți monitorizat. Arhitectura exterioară, în acord cu cea de interior, izolarea fonică dintre case și delimitarea clară a curților prin garduri înalte contribuie din plin la ideea de confort și intimitate.

Arhitectură modernă

 

Vernis Sunrise Villas este cel mai nou complex rezidențial din Corbeanca, județul Ilfov, și este format din 24 de vile cuplate. Fiecare lot are 310 mp, cu o suprafață utilă de 120 mp, două locuri de parcare de 25 mp și o curte de 175 mp.

 

Echipa de arhitecți a gândit o amenajare interioară completă Smart Luxury care urmărește ritmul natural al vieții din momentul în care proprietarii ajung acasă. Fluxul zilnic trebuie să fie unul firesc, plăcut și relaxant, care să transmită o stare de bine locuitorilor. De la parcatul mașinii, la petrecerea timpului cu familia în curte, scopul arhitecturii exterioare și interioare este aceea de a liniști mintea și de a reduce stresul.

 

Structura interiorului urmărește aceleași principii, prin funcționalitate și design. Parterul include un living care se deschide direct către curtea exterioară, o bucătărie open space cu o insulă care conduce pe o terasă laterală și o baie de serviciu.

 

La etaj există trei dormitoare și două băi. Dormitorul matrimonial dispune de baie proprie, iar celelalte două dormitoare împart cea de-a doua baie, cu cadă.

 

Fiecare casă este echipată cu un sistem Smart Home care permite locuitorilor să controleze temperatura interioară și iluminatul prin wireless. Când locuitorii sunt plecați, sistemul intră automat în modul economic.

 

Zonă comună cu piscină

 

Complexul Vernis Sunrise Villas îți pune la dispoziție un spațiu de relaxare în aer liber, cu piscină, centru fitness și loc de joacă pentru copii. Aceste facilități fac din Vernis o zonă rezidențială ideală pentru familii care apreciază un nivel de viață calitativ, în mijlocul unei comunități unite și liniștite. Complexul este conceput în așa manieră încât copiii să aibă parte de activități în cadrul unui mediu sigur, lipsit de pericolele întâlnite în oraș.

Aproape de natură și de oraș

 

Amplasarea este unul din punctele forte ale ansamblului rezidențial Vernis Sunrise Villas, în special pentru publicul-țintă căruia se adresează acest gen de locuință: persoane care doresc să fie aproape de natură, dar să aibă și confortul proximității față de facilități precum centre comerciale și zone urbane. Vernis Sunrise Villas este localizat pe strada Toamnei în Corbeanca, la 28 km distanță de București, și este înconjurat de spațiu neconstruit pe trei laturi, beneficiind astfel de bucuria primelor raze de soare. Pe de altă parte, complexul se află în apropierea multor facilități precum centre SPA, terenuri de sport, restaurante, baruri, gradiniță, cabinet veterinar, centre de înfrumusețare, spălătorie auto și farmacie.

 

De asemenea, dacă tu îți dorești un upgrade al amenajării, există posibilitatea personalizării după preferințele și dorințele tale, cu ajutorul unui arhitect de la Delta Studio Design.

 

Vernis Sunrise Villas este pentru și despre răsfățul familiei tale. Casa ta reprezintă mult mai mult decât locul în care locuiești. Reprezintă spațiul în care visezi, planifici noi aventuri alături de familie și spațiul în care te întorci cu drag la fiecare final de zi. Casa ta este locul care te reprezintă și care reflectă stilul tău de viață. Este locul în care se nasc emoții, amintiri și povești și în care te relaxezi deplin.

 

Îndrăznește să locuiești altfel și programează acum o vizionare în complexul Vernis Sunrise Villas!

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0