fbpx

Vernisaj foto: Cornel Brad „Oameni.Putere.România.Revoluție.”

Admirația noastră pentru fotografiile lui Cornel Brad nu mai este un secret. În numărul 11 al Banchizei Urbane (toamnă 2018) aflam de la Cornel povestea proiectului său fotografic „Oameni.Putere.România”. Ne bucură vestea continuării firești a proiectului portretelor-radiografie ale oamenilor care au marcat istoria recentă a românilor în anul în care marcăm 30 de ani de la Revoluția din 1989.

Vernisajul expoziției „Oameni.Putere.România.Revoluție.” va avea loc astăzi, 4 septembrie, începând cu ora 19.00, la Galateca și ne va oferi ocazia descoperirii unei selecții de peste 40 de portrete color ale unor personalități relevante pentru contemporaneitate. Printre aceștia: Doina Cornea, Ion Iliescu, Dumitru Mazilu, Petre Roman, Virgil Măgureanu, Ioan Chiș, Ioan Savu, Mircea Dinescu, Claudiu Iordache, Emil Constantinescu, Paul Cozighian, Victor Rebengiuc, Marian Mierlă, Mihai Șora.

La fel ca în cazul proiectului inițial, dincolo de imagine, ne bucurăm să aflăm povestea oamenilor care s-au așezat în fața camerei foto. Unii dintre ei au avut o traiectorie uneori controversată, dar toți sunt „pixeli” în marea imagine a realității istorice românești.

Cu fotografiile lui Cornel vă puteți întâlni, așadar, la Galateca până în 10 septembrie, expoziția făcând parte din festivalul de fotografie:
Reforma Photo Days 2.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0