fbpx

Vernisajul expoziţiei Şetran/Leonte

În data de 15 decembrie 2011, începând cu orele 19.00, are loc vernisajul expoziţiei Şetran/Leonte din cadrul Moir Concept Store, B-dul Iancu de Hunedoara 64. Expoziţia marchează întâlnirea dintre pictorul Vladimir Şetran şi sculptorul Marius Leonte, atât la nivel fizic, prin expunerea operelor într-un spaţiu comun, cât şi la nivel formal, prin afinităţile de natură expresivă ce traversează lucrările celor doi artişti.

Vernisajul expoziţiei Şetran/Leonte

Vladimir Şetran este un părinte al design-ului românesc, întemeietorul secţiei de design din cadrul actualei Universităţi Naţionale de Arte Bucureşti, cu o carieră artistică de peste jumătate de secol, prezent în expoziţii de anvergură la nivel naţional şi internaţional, din Europa, S.U.A., America de Sud şi Extremul Orient, cu lucrări grafice, picturi, design de obiect şi publicitar.

Marius Leonte este neconvenţionalul sculptor român care şi-a lăsat o amprentă distinctivă în arta românească contemporană, organizator a trei importante simpozioane de sculptură, ArTuborg, în cadrul cărora l-a invitat, alături de artişti din diverse domenii şi pe fostul său profesor, maestrul Vladimir Şetran.

Expoziţia Şetran/Leonte s-a concretizat în urma eforturilor Moir de a pune la dispoziţia artiştilor români contemporani un spaţiu de expunere cu valenţe multiple, oferind totodată publicului experienţe vizuale de calitate.

Pentru mai multe detalii despre expoziţie, vizitaţi www.vernisaj.moir.ro.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 15 decembrie 2011-31 ianuarie 2012.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0