fbpx

Concurs! Visual Playground

Pentru a aplica la Visual Playground trebuie să răspunzi provocării cu o lucrare grafică proprie şi să laşi în descrierea lucrării un link către un portofoliu online sau blog, dacă ai aşa ceva. De asemenea, aplicanţii vor fi rugaţi să completeze următorul formular: http://www.visualplayground.ro/aplica/ pe care îl pot trimite până cel târziu 30 iunie. Cei selectaţi în următoarea etapă vor fi anunţaţi prin e-mail sau telefon.

Miza este o sesiune de traininguri şi workshopuri în perioada 15-28 iulie în Bucureşti. Detaliile despre locul desfăşurării, speakeri şi altele vin după aunţarea câştigătorilor pe experimentalist.ro, prin e-mail direct de la organizatori.

Concurs! Visual Playground

Visual Playground este o şcoală gratuită de design şi ilustraţie organizată de Voluntari pentru Idei şi Proiecte care invită studenţii pasionaţi de aceste domenii, între 15 şi 28 iulie în Bucureşti, să participe la training-uri şi workshop-uri cât mai aplicate şi practice împreună cu experţi din domeniu. Ne adresăm tuturor studenţilor din România, indiferent de anul de studiu sau facultate, pasionaţi de design grafic, ilustraţie sau branding, care au cunoştinţe de bază, o experienţă minimă în domeniu şi care doresc să se perfecţioneze. La finalul ediţiei vom organiza un vernisaj în care vom expune lucrările tuturor participanţilor.

Proiectul vine în întâmpinarea dorinţei tinerilor designeri de a lucra sub îndrumarea profesioniştilor şi de a descoperi metode şi insight-uri din design şi industriile conexe.

La cea de-a doua ediţie Visual Playground ne-am propus să formăm o comunitate de tineri designeri români, deoarece noi credem că o comunitate te ajută să te dezvolţi şi să creşti mai uşor decât ai face-o pe cont propriu. Discutând cu alţii ca şi tine sau lucrând în echipe pe proiecte, înveţi cu atât mai mult şi cu atât mai repede. Sloganul nostru, în sine, este ”În comunitate creşti mai uşor!”

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0