fbpx

Visual Playground oferă 4 burse integrale la Visual Playground Workshops

BURSELE VISUAL PLAYGROUND
Festivalul de ilustrație și design grafic Visual Playground revine și anul acesta cu programa intensivă de workshopuri de opt zile. Pentru a sprijini comunitatea artistică locală, Visual Playground oferă patru burse integrale pentru a veni în sprijinul aplicanților pentru care taxa de participare este un impediment. Bursele vor acoperi integral costul participării la workshopuri pentru patru cursanți, desemnați în urma unui proces de selecție pe bază de formular. Cei interesați trebuie să se înscrie mai întâi la Visual Playground Workshops și apoi să completeze formularul pentru burse.

VISUAL PLAYGROUND WORKSHOPS
Cea de-a șasea ediție a festivalului de ilustrație și design Visual Playground așteaptă artiștii vizuali români cu opt zile de workshopuri intensive, coordonate de mentori de renume internațional, în perioada 2-5 și 8-12 aprilie, la București.

24 de participanți vor fi selectați în baza portofoliilor și a formularului de înscriere. Doritorii pot să se înscrie aici, până în data de 18 martie inclusiv. Pentru a încuraja dezvoltarea comunității locale, înscrierile la workshopuri sunt deschise doar cetățenilor/rezidenților români.

Lista participanților selecționați, precum și numele câștigătorilor Burselor Wacom vor fi anunțate în 21 martie. Taxa de participare, aplicabilă doar candidaților admiși, este de 1.250 de lei și include prezența la toate cele 8 zile de workshop, dar și la Visual Playground Conference (6-7 aprilie).

Workshopurile vor avea loc la Mezanin @Palatul Universul. Acestea se vor desfășura în limba engleză și vor dura câte 8 ore în fiecare zi, cu pauză de prânz.

Programul complet Visual Playground Workshops 2019:

3 aprilie  – Jordan Metcalf
4 aprilie – Futura w/ Iván García
5 aprilie – MUTI w/ Clinton Campbell & Brad Hodgskiss
8 aprilie – Handsome Frank w/ Jon Cockley
9 aprilie – Emiliano Ponzi
10 aprilie – Magoz & Jose Lorenzo
11 aprilie – Magoz & Jose Lorenzo
12 aprilie – Vasjen Katro

DESPRE VISUAL PLAYGROUND. De aproape zece ani, Visual Playground își propune să creeze o punte între comunitatea artistică locală și cea internațională prin aducerea în România a unor nume importante din domeniile creative și organizarea de workshop-uri, conferințe și portfolio reviews în București.

Festivalul Visual Playground este organizat de Asociația Visual Playground
Sponsori: Qreator, HP România, Europapier, Biodeck
Parteneri: Expirat Halele Carol, Mezanin, Nod Makerspace, Nexio, Ambasada Spaniei
Parteneri media: TANĂNANA, Radio România Cultural, Decât o Revistă, IQads & SMARK, Dilema Veche, Historia, Scena9, The Institute, Vice România, Observator Cultural, SUB25, Modernism.ro, Glamour, Dissolved Magazine, Receptor, igloo, Șapte Seri, Designist.ro

Contact & detalii:
Site
Facebook
Instagram

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0