fbpx

Weekend Sessions continuă la Grădina Botanică alături de 50 de artiști independenți

Weekend Sessions readuce în Grădina Botanică a Universității din București picnicuri și conexiuni culturale. Vizitatorii sunt așteptați la degustări gourmet însoțite de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative & indie, sesiuni de poezie și lectură şi proiecții pe pajiște.

Timp de 4 weekenduri, Weekend Sessions la Grădina Botanică prezintă artiști independenți și reunește antreprenori locali din platforma roditorfoodmarket.ro în cadrul unui program de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative&indie, dar și sesiuni de poezie și proiecții de film într-unul dintre cele mai frumoase spații verzi din București.

Weekend Sessions la Grădina Botanică a Universității București continuă: 28-29 august, 4-5 septembrie, 11-12 septembrie,18-19 septembrie, cu program de la 16.00 la 21.00.

Peste 50 de artiști independenți vor fi prezenți la întâlnirile din toamnă, în primul weekend publicul se va bucura de sesiuni muzicale de pop-indie cu Alma Nicole, jazz cu Lizabett Russo & Graeme Stephen, surf rock cu The Undercurrents, muzică veche din Moldova cu Bogdan Simion & Raluca Radu, jazz cu Bucharest Sax Quartet – BSQ precum și sesiuni de poezie cu Anastasia Gavrilovici & Iulian Morar.

foto 2

Concentrat pe socializare cu scop cultural, Weekend Sessios Botanica transformă aproape 5000 de metri pătrați din Gradina Botanică într-un spațiu multivalent, unde să mergi la o primă întâlnire sau să iți lași copii să se joace în iarba în timp ce asculți un concert sau să te vezi relaxat cu colegii de la birou pentru că nu i-ai mai văzut demult. Vă luați la voi pături sau șezlonguri comode și vă așezați unde vă place. Aveți de ales între zone speciale pentru muzică și zone distincte pentru socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări de produse gourmet de la mici antreprenori locali (o selecție roditorfoodmarket.ro, platformă realizată cu suportul UniCredit Bank).

Biletele se pot cumpăra de pe eventbook (https://eventbook.ro/music/bilete-weekend-sessions-la-gradina-botanica și este cazul să vă grăbiți, la fiecare ediție locurile sunt limitate la 500 de persoane pe zi.)

Sesiunile din iunie și iulie au reunit artiști precum: Soul Serenade – blues & jazz, Alex Olteanu, jazz, Raluca Stratulat & Andreea Timiraș  vioară și violoncel, Coven Clash – alternative music, A-C Leonte – jazz, Svetlana Cârstean (poezie), Oigan (poezie + jazz + alternative), Corina Sîrghi și Cătălin Răducanu (jazz), duo vioară clasică Delia-Elena Jantalău și Mirela Cumpănaș, Sorin Gherguț (poezie), Alma Nicole (pop-indie), Paul Ballo & Adam Popa (alternative), , Raisa Mihai (chitară clasică), Cristina Radu & Serghei Manaf Duo, Wesinging Colors (alternative), Cats in the Rain (jazz), poezie de la Laurentiu Ion și George Pandrea, Mara Caue Project (bossa nova), Michael Drew (pop-suprarealist).

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0