fbpx

Willbrook Platinum Business & Convention Center

La ieşirea din capitală, pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, se ridică Platinum Business & Convention Center, un ansamblu de clădiri cu un regim de înălţi­me moderat (S+P+5E), ce se integrează armonios în peisajul înconjurător.

Willbrook Platinum Business & Convention Center

Materiale discrete, precum plăci pentru faţade ventilate din fibrociment, sticlă şi oţel se combină într-o compoziţie arhitecturală modernă, care satisface nu doar cerinţe de ordin estetic, ci şi unele cu privire la sustenabilitate, proiectul bucurându-se în pre­zent de pre-certificare LEED pentru nucleu şi anvelopan­tă. Pentru un aport ge­neros de lumină în interior şi privelişti spectaculoase asupra vegetaţiei abundente din vecinătate, faţadele sunt realizate aproape în întregime din sticlă, dar, pentru a sublinia caracterul geometric  al vo­lumelor, sunt încadrate pe toate muchiile de benzi opace, în nuanţe  neutre albe calcaroase, placate cu panouri de fibrociment EQUITONE.

Willbrook Platinum Business & Convention Center

EQUITONE este brandul reprezentativ pentru materiale din fibrociment de înaltă densitate, destinate faţadelor ventilate şi produse de fabricile  ETERNIT din Belgia şi Germania. Este un brand internaţional, creat de arhitecţi pentru arhitecţi. Fiecare panou este unic, lăsând vizibilă tex­tu­ra naturală a materialului de bază: fibrocimentul.

Willbrook Platinum Business & Convention Center

Acestea sunt disponibile în dimensiuni de maximum 1,25 x 3m şi pot fi adaptate prin co­man­dă sau la faţa locului la dimensiunile şi formele dorite. Mai mult, materialul de ultimă generaţie poate fi perforat sau imprimat pentru efecte estetice impresio­nante. Colorarea în masă a panourilor şi finisarea lor cu un strat semitransparent ce permite observarea structurii fibrei asigură detalii clare şi unitare, astfel încât orice preferinţe în ma­terie de design pot fi satisfăcute. Montajul pentru faţade ventilate su­portă următoarele tipuri de operaţiuni: nituire, înşurubare pentru prin­dere invizibilă şi lipire pe cadre de susţinere din metal, preponderent aluminiu.

Willbrook Platinum Business & Convention Center

Willbrook Platinum Business & Convention Center

La placarea faţadelor clădirii Platinum Business & Convention Center, orientate atât către Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, cât şi către atriumurile spaţioase ale celor două corpuri cubice, s-a utilizat modelul Natura Creamwhite N 154, cu o grosime a panourilor de 8 mm şi cu fixare prin nituire la culoare. Pentru o durată de viaţă cât mai mare, acestea sunt prevăzute cu un strat de protecţie impermeabil şi stabil sub acţiunea razelor UV. Astfel, Equitone se dovedeşte soluţia ideală pentru pro­iecte de succes, nu doar din punct de vedere estetic, ci şi al calităţii.

Acest proiect a fost realizat cu sprijinul SC WISS TEHNIC SRL partener EQUITONE.

www.equitone.com

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0