fbpx

Workshop de turnare în bronz la Palatele Brâncovenești

Între 29 și 30 mai, Asociaţia Many Colors în parteneriat cu Centrul Cultural “Palatele Brâncoveneşti” Mogoşoaia vă invită să participați la un workshop de turnare a bronzului. Atelierul se adresează publicului de toate vârstele, propunându-ne să redescoperim împreună tehnologiile arhaice de turnare a bronzului.

În cadrul proiectului Faţetele Hiperconectivităţii / The Facets of Hyperconnectivity, la Mogoșoaia, va avea loc între 29 și 30 mai (orele 10.00 – 17.00) un workshop de turnare a bronzului susținut de Cătălin și Ileana Oancea.

Workshop de turnare în bronz la Palatele Brâncovenești

Atelierul, care se adreseasă publicului de toate vârstele, își propune să recupereze, prin intermediul experimentelor de turnare a metalelor, tehnicile și materialele utilizate în epoca bronzului. Acest proces nu este doar interesant și amuzant pentru contemporani, ci și un prilej de descoperire a unor mici secrete, de întelegere a trecutului și poate de o nouă abordare a utilizării acestora în viitor. În cadrul atelierului vor fi realizate statuete, podoabe și arme mici din bronz.

Proiectul cultural Faţetele Hiperconectivităţii / The Facets of Hyperconnectivity presupune și o expoziţie tematică de sculptură și instalație monumentală, care se poate vizita în Lapidariu și în spațiul exterior al palatului. Intrarea este libera.

Artiștii participanți la expoziție sunt: Adrian Moise, Arcadie Rusu, Cătălin Oancea, Darie Dup, Dragoş Neagoe, Flavia Lupu, Frantz Galo (Franţa), Gabriel Brojboiu, Georgiana Cozma, Ileana Oancea, Ioana Marchidan, Irinel Moldoveanu, Radu Dragomirescu, Marina Antoniu și Vlad Basarab. Curator Simona Antoniu.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0